Google advertenties voor tattoo shops

Meer klanten via Google in je tattoo shop

En kom meteen hoger in de Google zoekresultaten!

Dit is wat je mist zonder Google

Wist je dat meer dan 95% van alle mensen op internet Google gebruiken om te vinden wat ze zoeken? En dat maar liefst 78% van hen hun aankoopbeslissingen baseert op de betrouwbaarheid van Google-recensies?


Als je geen gebruik maakt van Google advertenties voor je tattoo shop, dan loop je al deze klanten mis! Maar, Google is er om jou te helpen. Het is wel grappig eigenlijk dat je als adverteerder niet eens als Google-klant wordt gezien.


De klanten zijn namelijk de mensen die Google gratis gebruiken om de dingen te vinden die ze willen. Maar maak je geen zorgen, Google doet er alles aan om hun zoekervaring te verbeteren. Wil jij ook meer nieuwe klanten zonder extra tijd te verliezen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ze kunt helpen!
Google advertenties voor tattoo shops

Onze klanten aan het woord

Het is lekker druk en de agenda zit vol. We haalden laatst zelfs een record omzet door online boekingen. 
socialbeards tattooshop marketing
Robin - Ro-INK
Wij zijn in de rustige periode gestart met de samenwerking en dit resulteerde dat de rustige periode in eens heel druk was!
socialbeards tattooshop marketing
Joey - TattooJoey
Mijn artiesten krijgen voldoende aandacht op de website en ook hun agenda stroomt vol!
socialbeards tattooshop marketing

Djo - Kosmos Ink

Google-advertenties-voor-tattoo-shops

Google advertenties voor jouw tattoo shop

Het is best lastig om alle manieren te bedenken waarop je jouw tattoo shop op Google kunt adverteren. Er is de gewone Google-zoekoptie, het partnerprogramma, YouTube-advertenties, afbeeldingen, shopping en ga zo maar door. Welke past het beste bij jouw tattoo shop? Gelukkig zijn wij al een tijdje een Google Partner en hebben we onze volledige aandacht gericht op het beantwoorden van deze vraag voor de tattoo branche. Inmiddels weten we precies hoe we jouw tattoo shop kunnen promoten op Google.
Google advertenties voor tattoo shops

Google kent jouw klanten het beste

Iedereen die iets zoekt op Google is al gemotiveerd om te 'kopen'. Dus als ze op zoek zijn naar een nieuwe tattoo en jouw tattooshop verschijnt in de zoekresultaten van Google, is de kans veel groter dat ze bij jou een afspraak maken. Als ze je op social media zouden zien terwijl ze gewoon wat aan het scrollen zijn, is de kans veel kleiner dat ze meteen boeken. Ze hebben iets meer overtuiging nodig. Dit betekent dat Google de beste klanten voor jouw tattooshop heeft die gewoon op jou zitten te wachten!
Google advertentie maken voor tattooshops

50% boekt via Google

Met slechts €7 per dag aan Google-campagnes hebben we elke maand 5000 mensen bereikt. Dit heeft geresulteerd in websitebezoekers die klaar zijn om een afspraak te maken. Meer dan 50% van onze afspraken komt van Google. Dit zijn nieuwe klanten die de tattooshop voor het eerst hebben gevonden via Google. Pas nadat ze de shop op Google hadden gevonden, keken ze naar de social media-accounts.

Dit is hoe we het voor je aanpakken

  1. Allereerst houden we een videocall om te zien of er een match is tussen jou en ons. We vertellen je alles wat je wilt weten over ons bedrijf en hoe we Google voor jou kunnen laten werken. Tijdens dit gesprek krijg je marketingtips waarmee je meteen aan de slag kunt om je situatie te verbeteren.
  2. Laten we beginnen! We zijn een match en jij hebt voor ons gekozen om je te helpen groeien! Nu hebben we toegang tot je Google Adwords en website nodig om alles goed te laten functioneren. Heb je nog geen website? Geen probleem, wij bouwen er een voor je tegen een gereduceerd tarief! Dit duurt maximaal een maand. Je betaalt ons niets voordat de advertenties draaien!
  3. De campagnes draaien. En we houden de statistieken nauwlettend in de gaten voor jou. Elke maand ontvang je een gedetailleerd rapport over hoe het gaat en wat we voor jou optimaliseren.
  4. Optimalisatie van je campagnes. Elke maand evalueren we wat we beter kunnen doen voor jouw campagnes. We bekijken de Google-gegevens en updaten alles om de campagnes elke maand beter te laten werken.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij zijn niet zomaar een online marketingbureau dat een paar Google Adwords-campagnes voor je draait. We hebben ons hele bestaan gewijd aan het perfectioneren van online marketing voor tattooshops. Wij zijn het enige online marketingbureau dat dit doet. We zijn gespecialiseerd in het laten groeien van jouw tattoobedrijf. Waarom zou je een conventioneel marketingbureau inhuren dat geen ervaring heeft in jouw vakgebied? Hetzelfde geldt voor een hele goede blackwork-artiest die wordt ingehuurd om een realistisch portret te maken. Ze kunnen het misschien wel, maar nooit zo goed als de artiest die gespecialiseerd is in realistische portretten. Dus, wil je dat jouw tattoobedrijf het beste kan groeien door te adverteren op Google? Dan moet je ons inhuren 🤙🏽

Google advertenties voor jouw tattoo shop

Google advertenties

€440
Per maand ex btw
  • 3 campagnes op Google AdWords (partnerschap integraties & YouTube mogelijk).
  • Maandelijks bijgewerkte campagnes afgestemd op de specifieke trends en behoeften van uw campagnes.
  • Duidelijk en specifiek maandelijks overzichtsrapport met het plan voor de volgende maanden advertenties. Het werkt perfect samen met het social media advertentiepakket.
  • Altijd mogelijk om over te schakelen naar het social media advertentiepakket.
  • Betaal geen €2447 voor een website, maar slechts €1197. (optioneel)
  • Wij adopteren in jouw naam 1 olifant en planten 40 bomen in het olifanten reservaat. Bij onze partner: Stichting Olifant Adopteren

Klanten aan het woord

Twee weken.. 

We waren nog geen twee weken bezig met het pakket en ik had er al 6 nieuwe klanten bij.
socialbeards tattooshop marketing
Pascal Veltman - Inkfluence tattoo
Echt een fijn bedrijf
Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken. Experts in in verschillende vakgebieden die perfect samenwerken. Het fijnste is dat me veel werk uit handen wordt genomen. Als artiest ben ik graag met mn handen bezig maar online wordt ik door klanten gevonden zonder meer werk. 
socialbeards tattooshop marketing
Stuart - Hofman piercing

Denken altijd mee

Denken altijd mee. Geven super goed advies en we merken er ook echt wat van. Klandizie is goed gestegen en de social media skills zijn meega bij geschaafd.
socialbeards tattooshop marketing

Ivy - Ivy's Ink Ermelo