Wat kun jij doen om nóg beter te worden als tattoo artiest?

socialbeards tattoo webinar
De beste internationale en nationale tattoo artiesten die vertellen hoe ze hun tattoos zetten. Werkwijze, materialen en stijlen. Ze vertellen je al hun geheimen.
socialbeards tattoo webinar
Experts op het gebied van de tattoo business vertellen je precies hoe jij kunt groeien met je tattooshop. Marketing, bedrijfsmanagement, supplies en meer!
Socialbeards tattoo webinar

Marketingexperts met een netwerk van experts

Als Socialbeards doen wij de marketing voor veel succesvolle tattooshops en artiesten. Wij zijn marketing experts en we hebben een groot netwerk opgebouwd aan tattoo en business experts. Dit netwerk gaan wij nu inzetten voor jou! We willen jou helpen sneller te groeien door de tips en werkwijzen uit ons netwerk aan jou aan te bieden. 
De Socialbeards tattoo webinar is geschikt voor iedereen die zich interesseert in de tattoo wereld en hier meer van wil weten en leren. Of je nu pas begint met tatoeëren of al jaren lang. Of je nu zelf tatoeëert of alleen een shop managed. Je hebt altijd wat de kennis die we delen.

Deze themas komen aan bod

seo voor tattooshops

TATOEËREN 

Tattoo artiesten die expert zijn op hun gebieden van stijl, techniek en werkwijze leggen jou precies uit hoe ze dit doen. Denk aan namen zoals Joey Boon, Lukas Smyku en ook minder bekende artiesten die gewoon super goed zijn in wat ze doen. Ben jij bereidt om van ze te leren?

probeer ons 6 maanden uit
Hoe run je een tattooshop? Hier heb jij zeker al wel een beeld van. Maar hoe pak je de socials goed aan? Hoe stel je de doelen helder? En hoe kom je sneller verder en groei je door? Onze business experts vertellen je hoe je dit aanpakt. Van business coaches tot social media experts en advertentiespecialisten. 
bouwen aan jouw online marketing
Door de jaren heen hebben we veel contacten opgedaan. Niet alleen tattoo en business experts maar ook op gebied van materialen. Je krijgt alle nieuwtjes te horen in de tattoosupplies wereld. De nieuwste gear en techniek van de beste supply experts met exclusieve kortingen.  
  • Leer van experts die al een niveautje verder zijn
  • Groei en ontwikkel je business en vaardigheden als artiest
  • Maak gebruik van de kennis van anderen
  • Upgrade je kennis en vaardigheden waardoor je meer kunt verdienen
  • Breid je netwerk uit en maak kennis met andere artiesten
We houden 4x per jaar een webinar. Ieder kwartaal hebben we een nieuwe expert voor je klaar staan. Per jaar spreken er 2 artiesten en 2 business experts. Op deze manier kun jij de kennis goed inzetten en daarna strak door met de volgende tips!
Meer klanten naar je tattooshop door social media
De experts die we uitnodigen hebben altijd een tattoo specifiek verhaal. Geen algemeen geklets over hoe jij een business zou kunnen aanpakken of hoe je een tekening maakt. Het gaat over tattoos, je tattooshop of jouw pad als ZZP'er.
enkele webinar

LOSSE WEBINAR

Neem alleen de webinar af waar jij op dit moment interesse in hebt. Je kunt deze dan bijwonen en altijd terugkijken wanneer je wilt. Je kunt namelijk de opnames van de webinar erbij bestellen voor maar €18. 
€77,- ​​​​
een jaar lang webinars

EEN JAAR LANG WEBINARS

Jij krijgt toegang tot alle webinars van dit jaar! Inclusief alle opnames en extraatjes. Zo weet je zeker dat je alle kennis en tips mee krijgt die je helpen jouw als artiest en je business te versterken!
€280,- (Bespaar €100 = 4x webinar incl opnames)