Meer klanten in je tattoo stoel?

Dan gaan wij voor je aan het werk. Wij zijn hét marketing bureau voor tattooshops.

buck en sander socialbeards tattooshop marketing

Ben jij op zoek naar een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het promoten van tattooshops? Zoek dan niet verder! Wij zijn hét marketingbureau voor jou.

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om een constante stroom van klanten te hebben en om jouw agenda vol te houden. Onze ervaring en kennis in de tattoo-industrie zorgt ervoor dat wij weten wat werkt en wat niet.

Onze focus ligt volledig op het ondersteunen van tattooshops zoals die van jou. Met ons Full Color Pakket zorgen wij ervoor dat jouw shop opvalt en dat je meer klanten binnenhaalt. Door onze aanpak krijg je niet alleen meer klanten, maar ook mond tot mond reclame.

Laat ons jouw shop naar een hoger niveau tillen. Wij nemen al jouw online marketingzorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet - het creëren van prachtige tattoos. Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Boek hier een gratis strategiesessie

Of download onze brochure en ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Wij mochten bij Inktsmijters ons verhaal doen en kregen behoorlijk goede vragen vanuit Jarno en Andy!

socialbeards uitproberen

Na nog geen twee weken had ik er 6 klanten bij via het Online Marketing Pakket. Samen goed voor zo'n €1500 extra omzet. 

Pascal - Inkfluence Tattoo Studio
marketing voor jouw tattooshop

Er zijn honderden marketingbedrijven die Google- en social media advertenties aanbieden en zelfs websites voor je bouwen, maar wij weten dat de uitvoering van online marketing voor tattooshops echt heel anders is. Daarom hebben wij ons volledig gericht op de marketing van tattooshops en hebben we een team dat de markt kent en begrijpt wat jouw klanten nodig hebben.

Ons team weet precies hoe ze de advertenties moeten inrichten en wie ze moeten targetten om de beste resultaten te behalen. We begrijpen dat de principes van online marketing universeel zijn en overal werken, maar we weten ook dat de uitvoering ervan voor tattooshops echt anders is. Daarom bewandelen wij dit pad met precisie en zorgen we dat jij de vruchten plukt van onze expertise.

Onze ads expert, Tom, is een Google Partner en gecertificeerd door jaarlijks een 'examen' af te leggen om zijn Google skills up-to-date te houden. Dit betekent dat je kunt rekenen op de beste en meest actuele kennis en expertise in de industrie.

Google partner

probeer socialbeardsnl 6 maanden uit

Jij wilt dat je mond tot mond reclame meer wordt. Dat bereik je door meer klanten in je stoel te krijgen die tevreden zijn over de tattoo's. Door de juiste tattooshop marketing toe te passen voor jouw tattooshop krijg je die klanten. Wij weten precies hoe we dit moeten doen en hoe we jouw identiteit als tattooshop naar voren brengen. 

al je afspraken op een plek

Wij zorgen voor een systeem waarmee jouw afspraken op één plek binnenkomen. Geen gerotzooi meer met een DM hier, mailtje daar of Whatsapp contact ieder uur van de dag. Gewoon één boekingspagina waar de besprekingen binnenkomen. Je klanten plannen hier een tattoobespreking in zodat jij ze daarna kunt inboeken voor de daadwerkelijke tattoo. Je houdt dus je agenda in je eigen hand. 

vrijblijvend strategie gesprek

We willen je eerst leren kennen. Dat doen we in een gratis strategiegesprek waar we kijken wat de opties zijn voor jouw tattooshop of voor jou als artiest. Dit noemen wij een Outlines Sessie, omdat we hier de outlines van jouw online marketing bepalen. We komen bij je langs of we doen een online videogesprek. Tijdens dit gesprek krijg jij meteen tips over hoe je NU jouw marketing al kunt verbeteren. 

"De afgelopen 3 maanden met Sander en Buck hard bezig geweest om de marketing van mijn shop op te pakken. Ze hebben mijn website mooi netjes afgewerkt naar aanleiding van mijn wensen. Deze strategie zorgt ervoor dat klanten zelf een afspraak kunnen inplannen via de website. Scheelt mij en de klant een hoop tijd! Dan hebben we nog de social media coaching van Ráchelle! Ook die sessie zijn erg leerzaam en helpen je verder bekendheid te krijgen op je social media kanalen. Al met al een mooi bedrijf met hele fijne samenwerking!"
Robin - Ro-Ink 

Tattooshops waar we mee werken

socialbeards online marketing uitproberen
wil jij socialbeards 6 maanden uitproberen

Wij inventariseren alles wat we nodig hebben om aan de slag te gaan. Denk hierbij aan toegang tot je social media accounts, je online advertentie accounts en je website. Heb je dit allemaal nog niet staan? Dat maakt niet uit, wij regelen dat voor je. It's all in the package 😉

bouwen aan jouw online marketing

Nu we alle benodigde gegevens van je hebben, gaan wij op de achtergrond bouwen. We zetten alles in gang en zorgen dat jouw online marketing gaat rollen. 

probeer ons 6 maanden uit

Alles staat. Je website is gekoppeld aan de Google systemen. De advertenties staan klaar en je online marketing machine is aangezwengeld. We coachen je aan de hand van de social media strategie die we hebben opgezet. En je krijgt iedere maand van ons een gedetailleerde rapportage. Na 3 maanden komen we weer bij elkaar voor een uitgebreide evaluatie. 

Het is lekker druk en de agenda zit vol. We haalden laatst zelfs een record omzet door online boekingen. 
Robin - Ro-INK
Het is echt super druk en al mijn artiesten zitten volgeboekt. Dit is lekker werken zo!
het anker tattoos logo
Nadine - Het Anker Tattoos
Mijn artiesten krijgen voldoende aandacht op de website en ook hun agenda stroomt vol!

Djo - Kosmos Ink

pilot package roadmap

 • Gratis website t.w.v. €2000
 • 10% korting bij Rayven tattoo Supplies zolang je klant bij ons bent.
 • Ben je al klant bij Rayven? Dan krijg je 1 jaar lang €100 korting per maand op ons pakket. 
 • Boekingsysteem zodat besprekingen geboekt kunnen worden zonder dat jij er extra werk aan hebt. 
 • Deepdive social media coaching, we gaan nu echt in op de techniek
 • Beheren en optimaliseren van je Google advertenties
 • Youtube advertenties
 • Social Media advertenties
 • Google display advertenties (Zoals Gmail en partnersites)
 • Google search advertenties
 • De nodige software om alles soepel te laten verlopen
 • Website verbeteren en bijhouden
 • Je klant van de advertentie naar je agenda brengen
 • Periodiek een voortgangsrapportage van jouw marketing resultaten. 
We zien bij de tattooshops die met ons werken dat in de eerste maand de omzet met €2000 euro kan stijgen. Daarnaast zien we dat de mond tot mond reclame ook flink meer word naar mate er meer klanten via de online weg naar binnen komen. Dit komt natuurlijk omdat iedere nieuwe, tevreden klant misschien wel 10 anderen naar je shop brengt.

Dit loop je mis wanneer je niet instapt ⬇️

 1. Je huidige situatie veranderd niet en je groeit niet verder;
 2. Gratis website t.w.v. €2000;
 3. Groei binnen je tattooshop waardoor je meer tijd hebt om te doen wat je wil doen;
 4. Richting in je marketing en een professionele stap voorwaarts met je bedrijf;
 5. Échte groei op social media;
 6. Korting op events van SocialBeards en partners. Zoals; Seminars van top artiesten, webinars, online opleidingen en tattoosupplies;
 7. Een toegewijd team dat voor je klaar staat om je te helpen met: Flashdagen, Infodagen, promoties en events.
tattooshop marketing pakket

Het Full Color Pakket

Het Full Color Pakket is het complete pakket voor tattooshop marketing.


Zoals gezegd doen we niks zonder eerst kennis te maken. En te kijken of het klikt tussen ons en jij al je vragen kunt stellen. Dus wil jij meedoen aan dit Full Color Pakket aanbod en de omzet van je shop al in de eerste maand verhogen? Vraag dan hieronder een vrijblijvend gesprek aan!

SocialbeardsNL Bad influence tattoo

In de eerste maand haalde ik via de online marketing €2700 extra omzet binnen. Ik merk ook dat mijn klanten het fijn vinden online een intake te boeken voor hun tattoobespreking. 

Natasja - Bad Influence tattoo Heeze. 

Na het tekenen van de overeenkomst zetten wij alles binnen een maand voor je op. Wanneer de advertenties staan en we van start kunnen gaan begin je pas met betalen. Je sluit natuurlijk de software pakketten al wel op voorhand af. Deze hebben een 14 dagen proefperiode. Wij timen alles zodanig dat je het meeste rendement krijgt en het minste betaalt. Daar kun je op vertrouwen! 

Ons pakket heeft een looptijd van 12 maanden inclusief de introductieperiode. In deze periode kun je pas echt zeggen of marketing voor jou werkt. Wij gaan ervoor om iedere maand winst voor je te draaien! Ben je echt niet tevreden? Dan kunnen we een 'uitkoop' bespreken voor de rest van het contract. 

Hoe zit het met de software in het pakket?

Deze software sluit je zelf af. Voor het gemak hebben wij de kosten al meegenomen in ons pakket. Dit maakt het super overzichtelijk wat je in totaal kwijt bent. De reden dat je zelf de software afsluit is dat je nooit zonder website en boekingen komt te zitten mochten onze wegen scheiden. Jij bent hier zelf eigenaar van en alles wat wij hierin doen is een dienst naar jou en behoud je dus ook. 
Alles kan. Wij raden echter niet aan het budget te verlagen. Niet omdat wij daarop verdienen maar omdat jij er anders niks op verdient. Die €200 in het pilot pakket hebben we écht nodig om de juiste mensen te bereiken en die €2.000+  verwachte extra omzet voor je te behalen. Het verhogen van het advertentiebudget kan altijd en is soms een slimme zet. Hier gaan we dan samen in goed overleg een mouw aan passen. 

Als alle boekingen automatisch binnenkomen, heb ik dan nog wel controle over mijn agenda?

Zeker wel. Je hebt juist veel meer controle dan ooit tevoren. Jij bepaalt namelijk geheel waar en wanneer mensen een tattoo bespreking kunnen inplannen. Zo kun je dus altijd nog tijd vrijhouden voor jezelf, om te tekenen of om vaste klanten in te plannen. De mogelijkheden zijn echt super uitgebreid hierin. Ook daarin ondersteunen we je natuurlijk. 
Dat bepalen we in een goed gesprek. Wil jij pas over een maand starten, dan teken je pas over een maand. Wanneer de overeenkomst getekend is gaan we voor je aan de slag. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ons de info te geven die we nodig hebben om te bouwen. Dit kun je allemaal overzichtelijk invullen in een document die je dan van ons krijgt. 
We waren nog geen twee weken bezig met het pakket en ik had er al 6 nieuwe klanten bij.
Pascal Veltman - Inkfluence tattoo
De gasten van SocialBeards werken snel en communiceren goed alles wat ze doen. Ik heb er veel profijt van gehad!
Aleks - Rampage tattoo studio

De website stond snel en was duidelijk. Mijn klanten zijn tevreden en vinden het boeken van een intake online erg fijn!

Natasja - Bad Influence tattoo

marketing plan