Meer klanten in je tattoo stoel?

Dan gaan wij voor je aan het werk. Wij zijn hét marketing bureau voor tattooshops.

Boek hier een gratis strategiesessie

Of download onze brochure en ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Ontdek meer over ons

buck en sander socialbeards tattooshop marketing

Dit is wie wij zijn....

Wij zijn hét online marketingbureau voor tattooshops. We zijn gespecialiseerd in de marketing en social media voor tattooshops en we werken alleen maar met tattooshops.


We snappen dat jij meer mond tot mond reclame wilt en dat je misschien meer uit je tattooshop marketing wilt halen. Een artiest die geen werk binnenhaalt of je eigen agenda die leeg blijft. 


Onze passie voor tattoo's heeft ons gebracht naar waar we nu staan. Het verzorgen van marketing voor jouw tattooshop is wat wij doen en wat we zijn!

We hebben onze jarenlange kennis van marketing gebundeld in een winnend pakket.  Met dit Full Color Pakket halen wij voor tattooshops klanten binnen en zorgen we voor een continue stroom aan klanten. 

Deze klanten  zorgen weer voor mond tot mond reclame en zo groeit je tattooshop gestaag door. 

Jarno en Andy halen ons door de mangel

Wij mochten bij Inktsmijters ons verhaal doen en kregen behoorlijk goede vragen vanuit Jarno en Andy!

socialbeards uitproberen

Na nog geen twee weken had ik er 6 klanten bij via het Online Marketing Pakket. Samen goed voor zo'n €1500 extra omzet. 

Pascal - Inkfluence Tattoo Studio
marketing voor jouw tattooshop

Waarom kiezen voor SocialbeardsNL?

Er zijn honderden marketingbedrijven die Google- en social media advertenties aanbieden. Ze bouwen je website ook nog eens voor je. Er is echter maar één tattooshop marketingbedrijf in Nederland en dat is SocialBeardsNL. Wij kennen de markt en kennen je klanten. Ons team weet wat er nodig is om jouw tattooshop van goede marketing te voorzien. We weten precies hoe we de advertenties moeten inrichten en wie we moeten targetten. De principes van online marketing zijn universeel en werken overal.  De uitvoering van deze principes is voor tattooshops echt heel anders. Dit pad weten wij precies te bewandelen en daar pluk jij de vruchten van!

Wat we doen

probeer socialbeardsnl 6 maanden uit

De juiste tattooshop marketing

Jij wilt dat je mond tot mond reclame meer wordt. Dat bereik je door meer klanten in je stoel te krijgen die tevreden zijn over de tattoo's. Door de juiste tattooshop marketing toe te passen voor jouw tattooshop krijg je die klanten. Wij weten precies hoe we dit moeten doen en hoe we jouw identiteit als tattooshop naar voren brengen. 

al je afspraken op een plek

Je afspraken stroomlijnen

Wij zorgen voor een systeem waarmee jouw afspraken op één plek binnenkomen. Geen gerotzooi meer met een DM hier, mailtje daar of Whatsapp contact ieder uur van de dag. Gewoon één boekingspagina waar de besprekingen binnenkomen. Je klanten plannen hier een tattoobespreking in zodat jij ze daarna kunt inboeken voor de daadwerkelijke tattoo. Je houdt dus je agenda in je eigen hand. 

vrijblijvend strategie gesprek

Strategiegesprek: De Outlines Sessie

We willen je eerst leren kennen. Dat doen we in een gratis strategiegesprek waar we kijken wat de opties zijn voor jouw tattooshop of voor jou als artiest. Dit noemen wij een Outlines Sessie, omdat we hier de outlines van jouw online marketing bepalen. We komen bij je langs of we doen een online videogesprek. Tijdens dit gesprek krijg jij meteen tips over hoe je NU jouw marketing al kunt verbeteren. 

"De afgelopen 3 maanden met Sander en Buck hard bezig geweest om de marketing van mijn shop op te pakken. Ze hebben mijn website mooi netjes afgewerkt naar aanleiding van mijn wensen. Deze strategie zorgt ervoor dat klanten zelf een afspraak kunnen inplannen via de website. Scheelt mij en de klant een hoop tijd! Dan hebben we nog de social media coaching van Ráchelle! Ook die sessie zijn erg leerzaam en helpen je verder bekendheid te krijgen op je social media kanalen. Al met al een mooi bedrijf met hele fijne samenwerking!"
Robin - Ro-Ink 
socialbeards online marketing uitproberen

Zo werkt het

wil jij socialbeards 6 maanden uitproberen

Opstarten

Wij inventariseren alles wat we nodig hebben om aan de slag te gaan. Denk hierbij aan toegang tot je social media accounts, je online advertentie accounts en je website. Heb je dit allemaal nog niet staan? Dat maakt niet uit, wij regelen dat voor je. It's all in the package 😉

bouwen aan jouw online marketing

Bouwen

Nu we alle benodigde gegevens van je hebben, gaan wij op de achtergrond bouwen. We zetten alles in gang en zorgen dat jouw online marketing gaat rollen. 

probeer ons 6 maanden uit

Kick-off

Alles staat. Je website is gekoppeld aan de Google systemen. De advertenties staan klaar en je online marketing machine is aangezwengeld. We coachen je aan de hand van de social media strategie die we hebben opgezet. Nu gaat de 3 maanden periode in en komen we maandelijks een keer bij elkaar om te praten over de voortgang. 

Het is lekker druk en de agenda zit vol. We haalden laatst zelfs een record omzet door online boekingen. 
Robin - Ro-INK
Het is echt super druk en al mijn artiesten zitten volgeboekt. Dit is lekker werken zo!
het anker tattoos logo
Nadine - Het Anker Tattoos
Mijn artiesten krijgen voldoende aandacht op de website en ook hun agenda stroomt vol!

Djo - Kosmos Ink

Binnen 1 maand staat alles online!

pilot package roadmap

Dit krijg je de eerste 3 maanden in de Full Color Package

 • 3 uur social media coaching per maand
 • €200 advertentiebudget voor Google
 • Beheren en optimaliseren van je Google advertenties
 • De nodige software om alles soepel te laten verlopen
 • Gratis website t.w.v. €2000
 • One-click bookingssysteem bouwen en optimaliseren

Dit krijg je na de eerste 3 maanden

 • Deepdive social media coaching, we gaan nu echt in op de techniek
 • €200 advertentiebudget voor Google
 • Beheren en optimaliseren van je Google advertenties
 • Youtube advertenties
 • Social Media advertenties
 • Google display advertenties (Zoals Gmail en partnersites)
 • Google search advertenties
 • De nodige software om alles soepel te laten verlopen
 • We blijven je website verbeteren en bijhouden
 • One-click bookingssysteem optimaliseren
 • Je klant van de advertentie naar je agenda brengen
 • Periodiek een voortgangsrapportage van jouw marketing resultaten. 
tattoo op been

Full Color Pakket

Yes! Ik wil het Full Color Pakket uitproberen!

Wat levert het Full Color Pakket op?

Meer omzet en meer mond tot mond reclame

We zien bij de tattooshops die met ons werken dat in de eerste maand de omzet met €2000 euro stijgt. Daarnaast zien we dat de mond tot mond reclame ook flink meer word naar mate er meer klanten via de online weg naar binnen komen. Dit komt natuurlijk omdat iedere nieuwe, tevreden klant misschien wel 10 anderen naar je shop brengt.

Wat kost het Full Color Pakket?

tattooshop marketing pakket

Het Full Color Pakket

Het Full Color Pakket is het complete pakket voor tattooshop marketing. De eerste 3 maanden kun jij laagdrempelig instappen met een gereduceerd tarief.


Zoals gezegd doen we niks zonder eerst kennis te maken. En te kijken of het klikt tussen ons en jij al je vragen kunt stellen. Dus wil jij meedoen aan dit Full Color Pakket aanbod en de omzet van je shop al in de eerste maand verhogen? Vraag dan hieronder een vrijblijvend gesprek aan!

SocialbeardsNL Bad influence tattoo

In de eerste maand haalde ik via de online marketing €2700 extra omzet binnen. Ik merk ook dat mijn klanten het fijn vinden online een intake te boeken voor hun tattoobespreking. 

Natasja - Bad Influence tattoo Heeze. 

Full Color Pakket FAQ

Wanneer begin ik met betalen?

Na het tekenen van de overeenkomst zetten wij alles binnen een maand voor je op. Wanneer de advertenties staan en we van start kunnen gaan begin je pas met betalen. Je sluit natuurlijk de software pakketten al wel op voorhand af. Deze hebben een 14 dagen proefperiode. Wij timen alles zodanig dat je het meeste rendement krijgt en het minste betaalt. Daar kun je op vertrouwen! 

Kan ik binnen de 3 maanden opzeggen?

Ons pakket is altijd maandelijks opzegbaar. Maar die 3 maanden zijn nodig om écht resultaten te boeken. Daarom willen we je op het hart drukken minimaal deze 3 maanden in je begroting mee te nemen. Dit is onze introductie periode waarin wij je gaan laten zien wat we kunnen! Ook na de 3 maanden kun je gewoon maandelijks opzeggen. 

Hoe zit het met de software in het pakket?

Deze software sluit je zelf af. Voor het gemak hebben wij de kosten al meegenomen in ons pakket. Dit maakt het super overzichtelijk wat je in totaal kwijt bent. De reden dat je zelf de software afsluit is dat je nooit zonder website en boekingen komt te zitten mochten onze wegen scheiden. Jij bent hier zelf eigenaar van en alles wat wij hierin doen is een dienst naar jou en behoud je dus ook. 

Kan ik het Google advertentie budget verlagen of verhogen?

Alles kan. Wij raden echter niet aan het budget te verlagen. Niet omdat wij daarop verdienen maar omdat jij er anders niks op verdient. Die €200 in het pilot pakket hebben we écht nodig om de juiste mensen te bereiken en die €2.000+  verwachte extra omzet voor je te behalen. Het verhogen van het advertentiebudget kan altijd en is soms een slimme zet. Hier gaan we dan samen in goed overleg een mouw aan passen. 

Als alle boekingen automatisch binnenkomen, heb ik dan nog wel controle over mijn agenda?

Zeker wel. Je hebt juist veel meer controle dan ooit tevoren. Jij bepaalt namelijk geheel waar en wanneer mensen een tattoo bespreking kunnen inplannen. Zo kun je dus altijd nog tijd vrijhouden voor jezelf, om te tekenen of om vaste klanten in te plannen. De mogelijkheden zijn echt super uitgebreid hierin. Ook daarin ondersteunen we je natuurlijk. 

Wanneer teken ik de overeenkomst?

Dat bepalen we in een goed gesprek. Wil jij pas over een maand starten, dan teken je pas over een maand. Wanneer de overeenkomst getekend is gaan we voor je aan de slag. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ons de info te geven die we nodig hebben om te bouwen. Dit kun je allemaal overzichtelijk invullen in een document die je dan van ons krijgt. 

Boek nu jouw gratis strategiesessie of download de brochure

We waren nog geen twee weken bezig met het pakket en ik had er al 6 nieuwe klanten bij.
Pascal Veltman - Inkfluence tattoo
De gasten van SocialBeards werken snel en communiceren goed alles wat ze doen. Ik heb er veel profijt van gehad!
Aleks - Rampage tattoo studio

De website stond snel en was duidelijk. Mijn klanten zijn tevreden en vinden het boeken van een intake online erg fijn!

Natasja - Bad Influence tattoo

Liever zelf eerst aan de slag?

Download dan hier het basic marketingplan. Zo kun je zelf de basics neerzetten!

marketing plan