Google advertenties voor tattoo shops

Nitril handschoenen voor tattoo

Altijd nodig en bij ons altijd €4,50 per doos van 100 stuks

Nitril handschoenen zijn onmisbaar in je tattoo shop

Je wilt natuurlijk stevige, rekbare en grip vaste handschoenen. En het liefst tegen een redelijke prijs en geen 6 to 9 euro per doosje alleen omdat het doosje er fraai uitziet. 

Synguard heeft het allemaal. Ze zijn stevig, hebben goede grip en zijn ontzettend rekbaar. Daarom bieden wij de handschoenen van Synguard nu aan voor maar €4,50 per doos van 100 stuks. 

Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL en de kleuren Blauw / Zwart / Roze.

Google advertenties voor tattoo shops

Handschoenen getest!

Google-advertenties-voor-tattoo-shops

Eenvoudige levering

Je krijgt de handschoenen toegestuurd naar een adres van jouw keuze. Je kunt er zoveel bestellen als je wilt. We werken hiervoor samen met Office Palace. Dit is een grote speler op het gebied van dit soort verbruiksartikelen en ze kunnen dus (grote) orders erg afronden. De levertijd is tussen de 2 en 3 werkdagen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We zijn geen tattoo supply specialist. We zijn geen tattoo artiesten. We zijn geen groothandel. We zijn een tattoo shop marketing bedrijf! En juist daarom kunnen we je dit bieden. We vinden de handschoenen veel te duur voor een gebruiksartikel. Je betaald snel 6 tot 9 euro per doosje van 100 stuks, afhankelijk van de kleur van de doos. Dit is zonde geld. Daarom bieden wij ze aan voor maar €4,50 per doos van 100 stuks. Zo kunnen we bij 2 omdozen de verzending al gratis maken en bespaar jij al snel €20 per omdoos!