Online adverteren met jouw tattooshop

Automatisch meer klanten in je agenda? 

Vergeet die DM's, belletjes of e-mails! Gebruik het one-click bookingsysteem.

meer klanten door automatische boekingen

Download hier gratis de one-clickbooking videoguide

Tattooshop social media

Meer tijd om te tatoeëren.

Je kent het vast wel. Belletjes tussendoor, onbeantwoorde e-mails en je telefoon blijft trillen door de DM's via Instagram. Er afleidend en lastig tijdens het tatoeëren. 

Wat als je hier één systeem voor kon neerzetten zodat dit drastisch minder wordt? 

Je klanten hebben meteen een afspraak ingepland staan en jij ziet geheel overzichtelijk en automatisch je agenda vol lopen. Je bepaalt zelf op welke dagen of uren mensen wat kunnen inplannen en wanneer je even niet beschikbaar bent. 

Op die manier waarborg jij ook je eigen vrije tijd en tijd om te ontwerpen en te tekenen. Oftewel... JIJ hebt alles in de hand. 

100%
Controle over je agenda.
100%

Automatische boekingen.

100%
Toepasbaar op al je online kanalen.
meer automatische boekingen

One-click booking video guide

Zorg dat je je handen vrij houdt om te tatoeëren en laat je klanten automatisch, online boekingen bij je doen. Met deze video guide weet jij precies wat je moet doen om dit systeem op te bouwen en neer te zetten op jouw online kanalen. 


  • Automatische boekingen zodat je meer tijd vrij maakt. 
  • Meer tijd om te tatoeëren zodat jij meer mensen kunt helpen. 
  • Volledige controle op jouw agenda zodat jij zelf kunt bepalen wanneer je beschikbaar bent. 
  • Handige app op je mobiel om snel je agenda en afspraken in te zien. 
  • Overzichtelijk klanten systeem in Mailblue zodat jij alle info per klant in een oogopslag kunt zien.  
 

Het one-click bookingsysteem is opgebouwd uit een aantal softwaresystemen. Deze hebben wij samengevoegd om het one-click bookingsysteem te vormen. Allereerst ga je Calendly Pro nodig hebben (€10 per maand). Hiermee kun je de basis van het one-click bookingsysteem eigenlijk al maken. Om een professionele opvolging te geven aan je klanten en alles volledig te automatiseren is Mailblue Plus nodig (€70 per maand). Wij kunnen dit allemaal voor je regelen en opzetten. Dit zit namelijk allemaal al bij ons Pilot Package in.

Kan ik afspraken die wel via DM's komen hier invoegen? 

Dat kan zeker. Je kunt handmatig afspraken inplannen in Calendly. Ook kun je in Instagram een automatisch bericht maken waarin je aangeeft dat boekingen via de link gedaan kunnen worden. Deze link kun je dan meteen toevoegen aan dat bericht. Mensen met vragen kun je dan natuurlijk gewoon te woord staan wanneer je tijd hebt. 

Kan ik dit op al mijn online kanalen kwijt zoals mijn website?

Zeker weten! je kunt een formulier insluiten op je website, een link achter een knop plaatsen of de boekingmodule opnemen in je HTML code. Dit systeem is zo veelzijdig dat je het overal kunt inpluggen 🖤
Je kunt notificaties instellen die aangeven dat er een nieuwe afspraak is ingepland of dat je een komende afspraak hebt. Je ziet in de video guide een voorbeeld van hoe dit werk. 
In Mailblue kun je heel overzichtelijk al je klanten zien in de 'Deals' module. Dit zorgt ervoor dat jij altijd een overzicht hebt van welke klant, welke tattoo wil. Ook kun je via Mailblue geautomatiseerde e-mail lijsten laten lopen die de klant informeren over de afspraak en de gelegenheid geven een fotobestand mee te sturen. Daarnaast is Mailblue natuurlijk mega handig om je nieuwsbrief mee te versturen en al je contacten in op te slaan voor wanneer je eens een aanbieding hebt of andere ontwikkeling in de shop. 

Dit is echt abracadabra voor mij... Kunnen jullie dit allemaal opzetten? 

Dat kan zeker. In ons "Pilot Package" en "Lucky No. 7" pakket zit het bouwen van dit systeem bij in. Ook de software zoals Calendly, Mailblue, Phoenix en Plug&Pay zit hierin. Wat we ook hebben opgenomen in deze pakketten is social media hulp, Google advertenties en €200 advertentie budget. Wij onderhouden alles voor je en zorgen dat alles geoptimaliseerd is en jou zo het meeste rendement oplevert. 
Meer klanten naar je tattooshop door social media
meer automatische boekingen

En zet je eigen one-click bookingsysteem op.