Google advertenties voor tattoo shops

Doelgerichte social media advertenties voor jouw tattoo shop

Zodat jij de tattoos kunt zetten die je wilt

Promotie voor tattoo shops op social media

Sociale media is een geweldige manier om je portfolio te laten zien en meer klanten te bereiken. De algoritmes op sociale mediaplatforms kunnen erg lastig zijn om te navigeren en het volgen ervan kan een fulltime baan zijn. 


Het promoten van je berichten is heel gemakkelijk, maar de waarheid is dat je diepgaande kennis nodig hebt om het goed te doen. Maar wanneer je die zoete plek raakt, blijven de klanten maar binnenkomen. Het wordt dan heel gemakkelijk om de klanten te selecteren met de projecten die je echt wilt doen! Blijf lezen om te ontdekken hoe je daar kunt komen.
promotie-voor-tattoo-shops-op-social-media

Onze klanten aan het woord

Geen dag spijt van
Enkele maanden geleden ben ik de samenwerking begonnen met Social Beards en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ze zorgen voor een heldere communicatie, je kunt altijd terecht voor hulp of advies en denken echt mee wat het beste is voor jouw shop zonder een "one size fits all" oplossing. 
socialbeards tattooshop marketing
Natasja - Bad Influence Tattoo
Super dynamisch

Super dynamisch bedrijf. Jong, en inspirerend. Erg fijn om mee samen te werken!


socialbeards tattooshop marketing

Nadine - Het Anker Tattoos

Super tevreden!
Ik ben super tevreden over de "socialbeards" Iedereen in hun team heeft affiniteit met tattoo's en daardoor merk je dat ze toch net een stap verder gaan voor ons als tattoo artiesten.
Bij mij moeten dingen vaak "nu" en bij de socialbeards is dan al gedaan!
socialbeards tattooshop marketing
Joey - TattooJoey
social media promoties voor tattoo shops

Promotie voor tattoo shops op social media

Om echt succesvol te zijn op sociale media bij het promoten van je tattooshop, moet je je advertenties goed afstemmen. Ze hebben nogal wat aandacht nodig om goed presterende advertentiesets te worden. Daarom zal het simpelweg op de knop 'dit bericht promoten' drukken je nooit de resultaten opleveren die je nodig hebt. Het vinden van je doelgroep is essentieel. Dit kost veel tijd en moeite en is eigenlijk een fulltime baan.

social media advertenties voor tattoo shops

Je website is de sleutel tot controle

Het omleiden van klanten naar jouw website zorgt ervoor dat ze weg zijn van de vluchtige algoritmes en in plaats daarvan terechtkomen in analyseprogramma's die je zelf controleert, zoals Google Analytics. Op deze manier kun je altijd toegang hebben tot deze gegevens. Heb je nagedacht over het leiden van sociale media-advertenties naar je website? Of leid je ze alleen naar je bericht/profiel en mis je veel klantgegevens?
socialbeards tattoo webinar

Target het project dat je wilt zetten

Als je dit allemaal opzet, kun je gemakkelijk mikken op de projecten die je wilt doen! Je kent nu je klantgegevens, doelgroep en weet hoe je ze het juiste content kunt presenteren. Ongeveer 15% van de artiesten slaagt erin om zo ver te komen met het beheren van hun eigen sociale media advertenties. Waarom? Omdat je ervoor hebt gekozen om te tatoeëren en kunst te creëren, niet om de hele dag gegevens te analyseren en na te denken over marketingstrategieën.

Dit is hoe we het voor je aanpakken

 1. Eerst doen we een videocall om te kijken of er een klik is tussen jou en ons. We vertellen je alles wat je wilt weten over ons bedrijf en hoe we ervoor gaan zorgen dat Google voor jou gaat werken. Tijdens deze call krijg je marketingtips waarmee je direct je situatie kunt verbeteren.
 2. Laten we beginnen! We hebben een klik en je hebt ervoor gekozen om ons te laten helpen groeien! Nu hebben we toegang nodig tot jouw sociale media advertentie-accounts om alles goed te laten functioneren en de advertenties te laten draaien. Heb je geen website om klanten naartoe te leiden? We bouwen er een voor je tegen een gereduceerd tarief! Dit zal ons niet meer dan een maand kosten. Je betaalt ons niets voordat de advertenties draaien en de website online staat!
 3. Evenementcampagnes opzetten. We zetten campagnes op voor jouw specifieke evenementen, zoals flashdagen, gezocht: artiesten, ontwerpen die je wilt doen, nieuwe artiesten, noem maar op! Op deze manier bereik je een groot publiek met al het nieuwe dat je uitbrengt.
 4. De campagnes draaien. En wij houden de statistieken nauwlettend in de gaten voor jou. Elke maand ontvang je een gedetailleerd rapport over hoe alles verloopt en wat we voor je optimaliseren.
 5. Optimalisatie van je campagnes. Elke maand evalueren we wat we beter kunnen doen voor jouw campagnes. We kijken naar de Google-gegevens en updaten alles om de campagnes elke maand beter te laten werken.
 6. Omnipresent strategie. We werken naar een strategie toe waarbij jij iedere dag wordt gezien door de mensen die klaar zijn voor een nieuwe tattoo. 2x per dag krijgen mensen jouw advertentie in een andere vorm te zien. 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij zijn niet zomaar een online marketingbureau dat een paar social media-campagnes voor je draait. Wij hebben ons hele bestaan gewijd aan het perfectioneren van online marketing voor tattooshops. Wij zijn het enige online marketingbureau dat dit doet. Wij zijn gespecialiseerd in het laten groeien van jouw tattoozaak. Waarom zou je een conventioneel marketingbureau inhuren dat geen ervaring heeft in jouw vakgebied? Hetzelfde geldt voor een zeer goede neo-traditionele artiest die wordt ingehuurd om een fijn lijn bloemstuk te maken. Misschien kunnen ze het wel, maar nooit zo goed als de artiest die gespecialiseerd is in fijne lijnen. Dus, wil je dat jouw tattoozaak zo goed mogelijk groeit door te adverteren op social media? Dan moet je ons inhuren 🤙🏽

Social media promoties voor jouw tattoo shop

Social Media Promoties

Per maand ex btw
 • 3 campagnes op maat voor jou gebouwd. We kunnen de advertenties op elk sociaal mediaplatform draaien dat je wilt.
 • Maandelijks bijgewerkte campagnes afgestemd op de specifieke trends en behoeften van jouw publiek.
 • Campagnes kunnen gericht worden op specifieke evenementen zoals flash days, conventies of seminars.
 • Duidelijk en specifiek maandelijks overzichtsrapport met het plan voor de advertenties van de volgende maanden.
 • Het werkt perfect samen met het Google-advertentiepakket.
 • Altijd mogelijk om over te stappen naar het Full Color Package.
 • Betaal geen €2447 voor een website, maar slechts €997. (optioneel)
 • Wij adopteren in jouw naam 1 olifant en planten 40 bomen in het olifanten reservaat. Bij onze partner: Stichting Olifant Adopteren

Klanten aan het woord

Twee weken.. 

We waren nog geen twee weken bezig met het pakket en ik had er al 6 nieuwe klanten bij.
socialbeards tattooshop marketing
Pascal Veltman - Inkfluence tattoo
Echt een fijn bedrijf
Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken. Experts in in verschillende vakgebieden die perfect samenwerken. Het fijnste is dat me veel werk uit handen wordt genomen. Als artiest ben ik graag met mn handen bezig maar online wordt ik door klanten gevonden zonder meer werk. 
socialbeards tattooshop marketing
Stuart - Hofman piercing

Denken altijd mee

Denken altijd mee. Geven super goed advies en we merken er ook echt wat van. Klandizie is goed gestegen en de social media skills zijn meega bij geschaafd.
socialbeards tattooshop marketing

Ivy - Ivy's Ink Ermelo