Buck en Sander in Utrecht

Meer leads, meer klanten en meer omzet uit jouw online business?

Besteed je social media marketing uit!

vrijblijvende strategiesessie


social media beheer uitbesteden

Social media beheer

Op tijd je posts online met de juiste pakkende teksten en relevante hashtags. Dit is de online voorkant van je bedrijf. Hier gaan jouw volgers je ontmoeten.
social media marketing uitbesteden

Leads genereren

Meer klikken op je website en inschrijvingen op je maillijsten. De leads worden hier binnengehaald en ingedeeld in segmenten voor optimaal bereik.
email marketing uitbesteden

E-mail marketing

Van nieuwsbrief abonnee naar klant. Wij weten hoe je dit regelt. Hier worden je leads warmer en warmer gemaakt tot ze uiteindelijk klaar zijn voor je aanbod!

Waarom wij dit doen...

Wanneer je iets doet wat je niet leuk vindt ga je hier nooit het volste uithalen. Dit geldt ook voor wanneer je ergens geen verstand van hebt en je iedere keer weer die drempel over moet om het te gaan doen. 


Wij werken sinds 2015 met social media marketing in onze dagelijkse bezigheden en halen ontzettend veel voldoening en plezier uit het goed uitvoeren van social media marketing!

Daarom willen wij onze kennis en vaardigheden inzetten om jou als ondernemer te helpen aan meer leads en zo meer klanten. 

Wij gaan je helpen deze 'leadflow' te begrijpen. Wie weet ga je het nog leuk vinden en wil je er zelf mee aan de slag 😉

Ons doel is jou helemaal te bedienen op het gebied van Social Media Marketing en je tegelijk wat te leren over deze (nieuwe) tak binnen jouw bedrijf.

Wat is er zo belangrijk aan een goede leadflow?

Net als wij, haal jij vast ook veel klanten uit mond-op-mond reclame. Mensen zijn tevreden over wat jij doet en willen dit delen in hun eigen netwerk. Dat is echt super en die leads zet je vaak moeiteloos om in betalende klanten. Maar nu komt het probleem. Je hebt hier geen controle op. Hoe pak je die controle dan wel?


Je wilt natuurlijk niet heel de dag aan de telefoon hangen en jouw ideale klanten lastigvallen rond etenstijd om je diensten of producten te verkopen. Jij wilt geautomatiseerd leads binnenhalen en deze inschalen op hoe warm ze zijn. Zodat jij alleen de opvolging hoeft te doen bij leads die écht op jouw telefoontje of mailtje zitten te wachten omdat jij hun probleem oplost. Hoe vind je die leads?

Door ze te laten zoeken naar jou! Wanneer een potentiële klant een probleem heeft gaat deze opzoek naar een oplossing. Wanneer jij met je website, social media kanalen en advertenties op dat probleem inspeelt kom je op de radar voor die klant. Door het inzetten van SEO op je website trek je gratis bezoekers vanuit de zoekresultaten van Google. Dit is een traag maar super duurzaam proces en moet je ook zeker aanpakken! Maar jij hebt NU behoefte aan leads. 

Door het inzetten van SEA (adverteren op Google) en het inzetten van social media advertenties. Potentiële klanten zien meteen jouw bedrijf met de oplossing voor hun problemen. Zo komen ze op je website en kan je ze naar binnen trekken je e-mailmarketing in. Trek die leads naar binnen met jouw geoptimaliseerde leadflow! 

Door het opzetten van goede advertentiecampagnes, e-mail marketing en leadfunnels ga je die leads exponentieel binnenkrijgen. Wanneer je dit goed aanpakt weet je de kosten van de advertenties omlaag te krijgen en het rendement omhoog. Je gaat dus minder betalen per lead! 


Ik wil Hier meer over weten

Wat wij voor je gaan doen.

⬇️ 

social media beheer uitbesteden

Social Media Beheer

We gaan zorgen voor strakke social media kanalen die voldoen aan jouw wensen en de identiteit van je bedrijf laten zien aan jouw klanten.
 • Je klanten gaan zich herkennen in jouw verhaal en worden zo warme leads. 
 • Met de juiste teksten en visuals ga je de emotie bij je klanten oproepen. 
 • Je social media kanalen staan er stevig voor waardoor jouw autoriteit en professionaliteit ruimschoots naar voren komt. 
 • Je krijgt een representatieve 'online etalage' van jouw bedrijf. 
social media marketing uitbesteden

Leads genereren

Je hebt niks aan al die volgers op social media als ze niet je bedrijf binnen komen als een lead! 

 • We zorgen voor acties die jouw doelgroep naar je socials haalt en doorzet naar je website. 
 • We zetten Google en social media advertenties in om leads te trekken. 
 • We zetten een 'leadflow' neer die gericht warme leads aan gaat trekken. En is op te schalen. 
 • Door een sterke advertentiestrategie optimaliseren we de kosten die je uitgeeft per klik. Een lead wordt dus steeds goedkoper! 
email marketing uitbesteden

E-mail marketing

This is where the magic happens! Je e-mail lijsten zijn de zaken die het beste converteren en waar jij dus de extra sales gaat halen. De mensen die hierin zitten hebben hun e-mail adres vrijwillig achtergelaten en zijn dus geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. 

 • We gaan deze mensen segmenteren zodat we ze super effectief kunnen benaderen.
 • We zorgen voor een flow die makkelijk op te schalen is naar ieder product of dienst binnen jouw bedrijf.
 • Optimalisatie is de sleutel en dit passen we altijd toe om nóg meer rendement te halen uit de flows. 
 • Op deze manier krijg jij waardevolle contactlijsten die je iedere keer weer kunt aanspreken. 
 • Geen spam mailtjes maar waardevol contact met je klant. Weg uit de gedachte van een standaard nieuwsbrief iedere week! 

Wil jij meer leads, klanten en omzet uit je business halen?

Vraag dan hier een vrijblijvende strategiesessie aan en we gaan samen kijken waar de winst ligt binnen jouw social media marketing.


Social Media Marketing FAQ

Wat kost het?

Je ziet hier geen prijs op de website staan omdat wij altijd maatwerk leveren. Geen bedrijf is hetzelfde en geen wens gelijk. Wij garanderen je wel dat we voor ieder budget een passende oplossing hebben. Of je nu al tonnen binnenhaalt of blij mag zijn dat je een boterham kunt kopen! 

Hoe lang gaat de samenwerking duren? 

We werken in projecten en met abonnementen. De samenwerking duurt dus zo lang als dat jij wilt. Wij staan er wel voor een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Marketing is namelijk iets wat in middellange en lange termijn het meeste oplevert. We zijn altijd transparant in wat wij voor je doen en houden je nooit aan het lijntje 🤝

Zit ik ergens aan vast? 

We werken met abonnementen en projecten maar jij zit nooit ergens aan vast. Wij geloven niet in knelcontracten en opzegtermijnen. Waar wij wel in geloven is elkaar eerlijk in de ogen aankijken en vertellen wat je vind.  Ben jij helemaal op de hoogte en klaar om het zelf te doen? Dan gaan wij je succes wensen en staan we altijd voor je klaar! Want daar doen we het voor! 🥳

Wat gaan jullie precies doen? 

Dit gaan we helemaal bespreken in de vrijblijvende strategiesessie. Hier krijg je al meer te horen over wat er in onze ogen beter kan aan de social media marketing van jouw bedrijf en hoe je dit al kunt aanpakken. We geven je dus meteen concrete tips maar daarvoor moeten we wel de situatie kennen. Vandaar de strategiesessie.  We kunnen het proces wel globaal voor je uitleggen hier:


Fase 1: Inventarisatie van de huidige situatie. Hier gaan we kijken wat er staat en waar we op door kunnen bouwen. De advertenties worden hier ingezet en het eerste resultaat komt al binnen. 

Fase 2: De leads en conversiewaarden zijn helder. Nu gaan we alles optimaliseren en finetunen tot we het kunnen dupliceren. 

Fase 3: Evalueren en dupliceren wat werkt. Nu gaan we opschalen en het proces in het kwadraat voortzetten! 

Doen jullie alles zelf? 

Het meeste doen wij helemaal zelf. Sommige dingen zijn gewoon beter weg te zetten bij de absolute experts. Dit weet jij natuurlijk anders zat je hier niet op de website 😘

In de strategiesessie vertellen wij je precies wat we gaan doen en welke partners wij daarbij betrekken. De communicatie gaat altijd via ons dus daar heb jij geen omkijken naar. 📨

Wat als ik niet de juiste software heb? 

Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen je de software opties laten zien die je nodig hebt om jouw leadflow strak weg te zetten. Wij weten welke software hierin het meest betrouwbaar is. Na jaren van uitzoeken, vallen en opstaan zijn we daar wel uit!🤪 Daarin hebben wij natuurlijk altijd de adviserende rol, jij maakt de beslissingen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down