Buck en Sander in Utrecht

Meer klanten naar je tattooshop?

vrijblijvend onze all-in opties leren kennen?


social media tattooshop
Op tijd je posts online met de juiste pakkende teksten en relevante hashtags. Dit is de online voorkant van je shop. Hier gaan jouw volgers je ontmoeten en zien potentiële klanten je portfolio. 
leadfunnels tattooshop
Meer klikken op je website en inschrijvingen op je maillijsten. De leads worden hier binnengehaald en ingedeeld in segmenten voor optimaal bereik. Automatisch plannen ze de afspraken.
tattooshop emailmarketing

Dit is waar jouw klant zich aan z'n afspraak houdt. Door regelmatig met jouw tattooshop in contact gebracht te worden middels waardevolle e-mails en updates.

Sinds 2015 zijn wij al bezig met online marketing, fotografie en creatieve processen verzinnen. Dit is waar we goed in zijn en dit is waar we ons team omheen hebben gebouwd. 

Er zijn zat tattooshops die online marketing goed toepassen écht groeien en gaten in hun agenda in no-time vullen. Ze treden actief naar buiten en gaan de interactie aan met hun publiek. Hierdoor creëren ze een poel van klanten en fans die steeds groter wordt. 

Wij willen deze technieken en onze kennis van online marketing naar jouw tattoo shop brengen. We zien ontiegelijk veel super getalenteerde artiesten zwoegen hun agenda te vullen vanuit hun eigen netwerk, mond op mond reclame of Instagram account. 

Dit kan zoveel makkelijker. Automatisch, gestructureerd en duurzaam. Online marketing voor tattooshops is wat wij ademen! 

Een voorspelbare cashflow voor jouw tattooshop. 

Iedere maand weer. 

Wat als je een voorspelbare cashflow kunt creëeren en iedere maand weer weet dat je vol zit met afspraken? Dan kun je groeien en weet je zeker dat je altijd klanten genoeg hebt. 

Je kunt meer artiesten aannemen waardoor je meer klanten kunt bedienen. Je kunt een grotere shop openen want je bent zeker dat je die klanten binnen haalt met jouw online marketing. Je bent niet langer afhankelijk van random klanten die jouw shop kennen van mond op mond reclame of toevallig op Google wat voorbij zagen komen. 

Jij bent dominant online aanwezig en daardoor vul jij je agenda in no-time en kun je groeien. Jij bouwt aan je online poel met klanten en fans die terug blijven komen. Online marketing is de sleutel voor jouw cashflow voorspelbaar te maken en te zorgen dat jouw shop kan groeien. 

Heb je nu genoeg klanten en sta je al tot volgend jaar volgeboekt? Mooi zo! Dan kun je JUIST nu aan de slag met de online marketing voor jouw tattoo shop. Online marketing is iets wat een tattoo shop nodig heeft om een gezonde, day-to-day relatie met de doelgroep te creëren en onderhouden. Online marketing is belangrijk voor elke tattoo shop omdat je hiermee een duurzame band opbouwt met jouw publiek en doelgroep. Marketing is geen quick-fix waarbij je op een aan/uitknop drukt. Hier moet je professioneel en consistent met omgaan. Wij regelen dit allemaal voor je in een compleet all-in pakket. 

Tell me more
Instagram gebruiken voor je tattooshop

Hieronder lees je precies wat wij voor je kunnen betekenen en hoe wij jouw shop naar een next-level brengen qua online marketing. 

Onze 'Outlines Sessie'

Wij gaan altijd eerst met je in gesprek over waar voor jou de winst ligt en of wij bij elkaar passen. 


Hebben we de klik en is er voor jou genoeg groei te behalen? Dan gaan we alvast een 'Outlines Sessie' voor je maken. We zorgen dat je weet wat wij voor je gaan doen en zelfs hoe je hier zelf al mee aan de slag kunt gaan mocht je dit willen. Wanneer we dat in het gesprek helder hebben gaan we een offerte voor je opstellen. Hierin vermelden we ook onze toekomst ideeën en toepassingen die we in het gesprek hebben besproken. Zo kun je deze nog eens nagaan en heb je alles netjes op papier. 


social media tattooshop
We gaan zorgen voor strakke social media kanalen die voldoen aan jouw wensen en de identiteit van je shop laten zien aan jouw klanten.
 • Je klanten gaan zich herkennen in jouw artwork en willen zo door jou geholpen worden. 
 • Met de juiste teksten en visuals ga je die cruciale emotie bij je klanten oproepen. 
 • Je social media kanalen staan er stevig voor waardoor jouw autoriteit en professionaliteit ruimschoots naar voren komt. 
 • Technisch kloppende posts zodat je hoger scoort in het algoritme. 
 • Je krijgt een representatieve online portfolio. 
 • Strakke teksten die klanten gaan opleveren.
leadfunnels tattooshop

Je hebt niks aan al die volgers op social media als ze niet in je shop komen. 

 • We zorgen voor acties die jouw doelgroep in contact brengen met jouw shop.  
 • We zetten Google- en social media advertenties in om potentiële klanten te trekken. 
 • Een gerichte klantenflow die zorgt voor een continue stroom aan afspraken en klanten. Zo krijg jij een voorspelbare cashflow waarmee je kunt groeien.  
 • Door een sterke advertentiestrategie optimaliseren we de kosten die je uitgeeft per klik. Een potentiële klant werven wordt dus steeds goedkoper! 
 • We schrijven teksten voor je die we kunnen gebruiken op je website. Zo wordt je gevonden in Google en scoor je gratis klanten. Deze teksten gebruiken we ook in de social media om bezoekers ook daadwerkelijk te laten boeken!
tattooshop emailmarketing

Jouw boekingen gaan volledig via het 'one-click' systeem. Op die manier hou jij je handen vrij om te tatoeëren. Je klant heeft meteen een afspraak voor een intake of de tattoo zelf en jij hebt meteen overzicht in het werk dat eraan zit te komen. Het mooiste is... het gaat allemaal automatisch dus jij kunt blijven tatoeëren. 

 • Klanten boeken automatisch zodat jij kunt blijven tatoeëren. Want zeg nou zelf... daar doe je het voor!
 • We zorgen ervoor dat de klantenflow makkelijk op te schalen is zodat jij kunt groeien met je shop.  
 • Optimalisatie is de sleutel en dit passen we altijd toe om nóg meer rendement te halen uit de flows. 
 • Op deze manier krijg jij waardevolle contactlijsten die je iedere keer weer kunt aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan gecancelde afspraken of openingen in je agenda.  
 • Geen spam mailtjes maar waardevol contact met je klant. Weg uit de gedachte van een standaard nieuwsbrief iedere week! We leveren ze mails waar ze op zitten te wachten met kwalitatieve informatie. Hiermee boost jij je mond op mond reclame en krijg je een status als dé shop waar je moet zijn. 
social media geheim wapen

Ons geheime wapen. 

Strakke social media marketing voor jouw tattoo shop is niet het enige wat wij doen. We innoveren met je mee. Zo hebben we ons geheime wapen waarmee we uitvallers in je agenda kunnen opvangen en de stroom aan klanten structureren. 

 • Win je plek in de agenda terug met misschien wel een meer waardevolle klant. 
 • Houdt je wachtlijst tevreden zodat ze ook echt komen. 
 • Één systeem waar jij al je klanten terug kunt vinden. 
 • Genereer meer omzet en hou die cashflow voorspelbaar. 
tattoo shop memories logo

Alles wat we zochten qua kennis en hulp! Fantastisch. 

Tattoo shop MEMORIES - Rijswijk
Tattooshop social media

Het duurde 4 dagen voordat ik een afspraak had gemaakt... 

Ik wilde een tattoo. Een hele vette van een super gave artiest! Deze had echter alleen een Instagram account en daar kon ik hem een DM (direct message) sturen of een e-mail. Ik ging natuurlijk voor de DM want ik zat toch al op Instagram. Ik schreef dat ik graag een tattoo van hem wilde en dat gaf het design op wat ik in mijn hoofd had. 

Een dag later kreeg ik een enthousiaste en leuke reactie terug met wat vragen. Zoals wat ik precies wilde, waar ik dit wilde op mijn lichaam en wanneer ik dan wilde. 

Ik gaf antwoord op de eerste twee vragen en ik vroeg wanneer hij kon want ik wilde z.s.m. aan de slag. Een dag later kreeg ik weer een bericht en hij ging in de agenda kijken. Een dag later kreeg ik een datum en ik ging hiermee akkoord. Weer een dag later had ik een bevestiging. Ik sprong een gat in de lucht! 


DIT IS NATUURLIJK NIET WAT JE WILT...

Jij wilt een snelle en vlekkeloze intake afspraak maken of zelfs meteen een afspraak voor de tattoo zelf. Hiermee help je de klant beter en hou jij meer tijd over om te tatoeëren in plaats van telkens je DM's te moeten beantwoorden. Los daarvan is er ook nog eens een grote kans dat je klant niet zo gebonden is als ik was en meteen naar de volgende shop vertrekt. Ik wilde namelijk een tattoo van deze specifieke artiest dus ik was al behoorlijk 'binnen'. 

Met ons 'ONE-CLICK' systeem zorg je ervoor dat ook die minder gebonden klanten gewoon lekker bij jou terecht komen. Want jij neemt natuurlijk niet al die moeite om klanten aan te trekken om ze vervolgens naar een andere shop te laten gaan. 

Dus, meer klanten in je tattooshop?

Vraag hier vrijblijvend je Outlines sessie aan. 


We gaan dan samen kijken waar jouw winst ligt in de online marketing. 

Je ziet hier geen prijzen staan. Dat betekend natuurlijk dat we rete duur zijn!? Nee, niks is minder waar. Dit betekend dat we eerst met je willen praten over wat je NODIG hebt en hoe we dit kunnen gaan oppakken. Zo krijg jij altijd het scherpste aanbod. 

Hoe lang gaat de samenwerking duren? 

We werken in projecten en met abonnementen. De samenwerking duurt dus zo lang als dat jij wilt. Wij staan er wel voor een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Marketing is namelijk iets wat in middellange en lange termijn het meeste oplevert. We zijn altijd transparant in wat wij voor je doen en houden je nooit aan het lijntje 🤝

Zit ik ergens aan vast? 

We werken met abonnementen en projecten maar jij zit nooit ergens aan vast. Wij geloven niet in knelcontracten en opzegtermijnen. Waar wij wel in geloven is elkaar eerlijk in de ogen aankijken en vertellen wat je vind.  Daarom raden wij het al onze klanten aan om minimaal 6 maanden aan de slag te gaan met ons. Marketing is geen aan/uitknop en een band opbouwen met je publiek en doelgroep heeft tijd nodig. 

Wat gaan jullie precies doen? 

Dit gaan we helemaal bespreken in de vrijblijvende outlines sessie. Hier krijg je al meer te horen over wat er in onze ogen beter kan aan de social media marketing van jouw shop en hoe je dit al kunt aanpakken. We geven je dus meteen concrete tips maar daarvoor moeten we wel de situatie kennen. Vandaar de outlines sessie.  We kunnen het proces wel globaal voor je uitleggen hier:


Fase 1: Inventarisatie van de huidige situatie. Hier gaan we kijken wat er staat en waar we op door kunnen bouwen. De advertenties worden hier ingezet en het eerste resultaat komt al binnen. 

Fase 2: De leads en conversiewaarden zijn helder. Nu gaan we alles optimaliseren en finetunen tot we het kunnen dupliceren. Je social media kanalen zijn al vol op aan het draaien. En de klanten komen structureel binnen. 

Fase 3: Evalueren en dupliceren wat werkt. Nu gaan we opschalen en het proces in het kwadraat voortzetten! Zodat jouw agenda vol loopt. Hier zetten wij ook ons geheime wapen in. 

Doen jullie alles met z'n tweeën? 

Wij hebben een super gaaf team van experts bij SocialBeardsNL. Sommige dingen zijn gewoon beter weg te zetten bij de absolute experts. Dit weet jij natuurlijk anders zat je hier niet op de website 😘

In de outlines sessie vertellen wij je precies wat we gaan doen en welke mensen van ons team wij daarbij betrekken. De communicatie gaat altijd via Sander of Buck dus jij hebt altijd maar één contactpersoon. 📨

Wat als ik niet de juiste software heb? 

Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen je de software opties laten zien die je nodig hebt om jouw leadflow strak weg te zetten. Wij weten welke software hierin het meest betrouwbaar is. Na jaren van uitzoeken, vallen en opstaan zijn we daar wel uit!🤪 Daarin hebben wij natuurlijk altijd de adviserende rol, jij maakt de beslissingen.