Boost jouw social media en marketing...

checklist sociaal op social

Meer groei doordat jij je volgers begrijpt?

Kom in contact en ga de interactie aan met je volgers. Maak op die manier van jouw volgers de waardevolle fans die je wilt hebben. Mond op mond reclame in het kwadraat!
  • Online bereik je meer mensen
  • Meer mensen dan ooit praten over jouw shop
  • Je netwerk van fans breidt zich uit nog voordat jij tattoo hebt gezet bij die mensen. 

Vul hier je gegevens in en ga aan de slag met deze checklist:

Buck en Sander in Utrecht

Overtuiging om te helpen...

Jarenlang hebben wij de online marketing strategieën en social media kanalen gemanaged bij tientallen ondernemers. Zij zagen de noodzaak in om hiermee hun doelgroepen te bereiken. Wij vonden dat we te diffuus bezig waren. Dus we hakten de knoop door en zochten een doelgroep om ons op te richten.


Wij vonden uiteindelijk de ondernemers waar wij ons het prettigste bij voelen. Tattoo artiesten die willen gaan voor groei. Hier hebben wij ons op gespecialiseerd. 

Hoe zou jij het vinden als je kunt groeien zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van klanten? Dat dit allemaal automatisch gaat en jij nieuwe artiesten kunt aannemen of zelfs een hele nieuw shop kunt openen. Je weet dat je in no-time weer een volle agenda hebt. Je weet dat nieuwe artiesten meteen afspraken hebben in hun agenda. Je weet dat je deze processen kunt meten en kunt op schalen. 

Op die manier wordt groeien een stuk leuker, minder eng en vooral haalbaar!


Hier staan wij voor. We zorgen voor deze processen en flows en gaan jou met onze all-in pakketten helpen om je social media marketing online te krijgen. We automatiseren het klantprocess en innoveren hierin zodat jij altijd die klanten flow naar je website krijgt. 


Greets, 

Buck en Sander. 


vul hier je gegevens in en vraag een vrijblijvende Outlines Sessie aan!