SOCIALBEARDSNL TATTOOSHOP MARKETING

Het enige echte marketingbureau speciaal voor tattooshops


SOCIALBEARDSNL TATTOOSHOP MARKETING

SocialBeardsNL Tattooshop marketing

Als tattoo artiest ben je tegenwoordig actief op meerdere kanalen, zoals Instagram, Facebook, Pinterest, je website en WhatsApp. Het kan soms uren duren om alle afspraakverzoeken van klanten bij elkaar te rapen en daarbij moet je ook nog eens vragen stellen omdat mensen niet altijd duidelijk zijn over wat ze precies willen laten zetten. Dit kost je veel tijd, tijd die je ook had kunnen besteden aan het tatoeëren zelf.

Maar geen zorgen, want dit proces kun je prima automatiseren met een online boekingssysteem en wat slimme online marketing. Onze tattooshop marketing zet Google en social media advertenties in om meer klanten in je stoel te krijgen. Klanten komen automatisch binnen in jouw online boekingssysteem, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: tatoeëren.

Wij begrijpen dat het stroomlijnen van klantenprocessen en online marketing voor tattooshops heel belangrijk is. Na zes jaar in de speerpunt van verschillende social media teams van de overheid te hebben gewerkt, zijn wij in 2019 voor onszelf begonnen. Een top besluit. Wij houden ervan om met creatieve ondernemers te sparren over de mogelijkheden binnen hun branding, online marketing en het stroomlijnen van klantenprocessen.

Tattooshop marketing is wat wij het liefste doen en we willen jou graag helpen om meer klanten in je stoel te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw tattooshop kunnen betekenen!

socialbeardsnl tattooshop marketing
Brochure socialbeardsnl
Wil je meer weten over tattooshop marketing en onze diensten en hoe we het doen? Download dan de brochure en ontdek het systeem, de prijzen en leer ons team kennen! 

Ga zelf aan de slag?

marketing plan