Google advertenties voor tattoo shops

Het totaal pakket online marketing voor tattoo shops

Met ons Full Color Pakket wordt jij online overal gevonden door je klanten en bouw je naamsbekendheid uit.

Combineer de kracht van Google en de invloed van social media

Meer dan 95% van alle mensen op het internet gebruikt Google-zoekopdracht om te vinden wat ze willen vinden. 87% van de mensen die een afspraak willen maken met een artiest, wil eerst hun werk op sociale media zien. 73% van de tattooklanten heeft ons laten weten dat ze het nuttig vinden voor hun keuze wanneer een artiest een website heeft die ze kunnen bezoeken. Door deze driehoek te combineren geven we jouw tattoo shop merkautoriteit en gaan je klanten je vertrouwen. Ze zien je nu als de professional die je bent!
online-marketing-voor-tattoo-shops

Onze klanten aan het woord

Fijne communicatie

Super fijne en snelle manier van communicatie en denken mee met je tattoo bedrijf. Ik hoop op een lange en succesvolle samenwerking met dit team!
socialbeards tattooshop marketing
Joey - TattooJoey
Perfecte coaching
Dan hebben we nog de social media coaching van Ráchelle! Ook die sessie zijn erg leerzaam en helpen je verder bekendheid te krijgen op je social media kanalen.
socialbeards tattooshop marketing
Robin - Ro-INK
Super dynamisch

Super dynamisch bedrijf. Jong, en inspirerend. Erg fijn om mee samen te werken!


socialbeards tattooshop marketing

Nadine - Het Anker Tattoos

online marketing voor tattooshops

Promotie voor tattoo shops op social media

Het kan een echte uitdaging zijn om constant op de hoogte te blijven van alle veranderingen op social media en aan de eisen van Google te voldoen. Laat staan om alles tegelijk te doen EN je tattooshop en klanten te beheren, je ontwerpen te maken, de tattoos te zetten en de financiën te regelen. Wij geven je meer tijd, meer klanten en meer van de tattoos die je wilt doen door een sterke klantenstroom op te zetten. Met behulp van een geautomatiseerd intake-systeem bespaar je veel tijd bij het contact met klanten en kun je tijdens het intake-gesprek je ontwerpen aanbieden. Ons geautomatiseerde intake-systeem zorgt ervoor dat alle 'junk klanten' eruit gefilterd worden.

marketing-for-tattoo-shops-how-we-do-it

Een sterke website

Een sterke website is net zo belangrijk als goede inkten om mee te werken. Je kunt wel werken met 'B'-klasse inkten, maar je werk zal niet zo lang meegaan of even goed worden gezet. Dit geldt ook voor online marketing. Als je niet de hele driehoek op zijn plaats hebt, zal je klantenstroom niet zo goed of duurzaam zijn.
online-marketing-voor-tattoo-shops

Google 🫱🏾‍🫲🏼 Social Media

Door het gebruik van de combinatie van Google-advertenties en promotie op social media kunnen we je bereik vergroten en ervoor zorgen dat nieuwe klanten betrokken raken bij je website en social media-account. Mensen zien je op verschillende platforms en dit schept vertrouwen en merkautoriteit. Onze geheime saus is de social media coaching die je krijgt in ons Full Color-pakket. Onze deskundige coaches helpen je bij het opbouwen van de organische reputatie op social media die je nodig hebt om hoog te ranken en echt je merkautoriteit te versterken. Dit resulteert in boekingen door klanten met projecten die je wilt doen.

Dit is hoe we het voor je aanpakken

 1. Eerst doen we een videocall om te kijken of jij en wij een match zijn. We vertellen je alles wat je wilt weten over ons bedrijf en hoe we online marketing voor jou gaan laten werken. Tijdens dit gesprek krijg je marketingtips over hoe je je situatie direct kunt verbeteren.
 2. Laten we beginnen! We zijn een match en je hebt ons gekozen om je te helpen groeien! Nu hebben we toegang nodig tot je Google AdWords, social media-advertentieaccount en website om alles te laten functioneren. Heb je nog geen website? Wij bouwen er een gratis voor je! Dit zal ons niet meer dan een maand kosten. Je betaalt ons niets voordat de advertenties draaien en de website online is!
 3. Evenementen en campagnes identificeren. We maken een jaarplanning voor welke evenementen je wilt doen. Flashdagen, vieringen, vacatures voor artiesten en conventiedata. We passen de online marketing voor jouw tattooshop hierop aan.
 4. Opzetten van coaching. Een van jouw deskundige coaches voor social media neemt contact met je op en samen bepalen jullie een schema en plan, afhankelijk van jouw zakelijke doelen.
 5. De campagnes draaien. En we houden de statistieken nauwlettend in de gaten voor je. Elke maand ontvang je een gedetailleerd rapport over hoe alles verloopt en wat we voor jou optimaliseren.
 6. Optimalisatie van je campagnes. Elke maand evalueren we wat we beter kunnen doen voor je campagnes. We kijken naar de Google-gegevens en updaten alles om de campagnes elke maand beter te laten werken.
 7. Omnipresent strategie. We werken naar een strategie toe waarbij jij iedere dag wordt gezien door de mensen die klaar zijn voor een nieuwe tattoo. 2x per dag krijgen mensen jouw advertentie in een andere vorm te zien. 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij zijn geen gewoon online marketingbureau dat een paar campagnes voor jou uitvoert. We hebben ons hele bestaan gewijd aan het perfectioneren van online marketing voor tattooshops. Wij zijn het enige online marketingbureau dat dit doet. We zijn gespecialiseerd in het laten groeien van jouw tattoobedrijf door net dat extra stapje te zetten. We bieden sociale media coaching aan en verhogen echt jouw kennis over sociale media, zodat je daarop kunt voortbouwen.

Waarom zou je een conventioneel marketingbureau inhuren dat geen ervaring heeft in jouw vakgebied? Hetzelfde kan gezegd worden over een zeer goede blackwork-kunstenaar die wordt ingehuurd om een realistisch portret te maken. Ze kunnen het misschien wel, maar nooit zo goed als de kunstenaar die gespecialiseerd is in realistische portretten. Dus, wil je dat jouw tattoo bedrijf optimaal groeit met behulp van online marketing voor jouw tattoo shop? Dan moet je ons inhuren 🤙🏽

Social media promoties voor jouw tattoo shop

Full Color Pakket

€1595
Per maand ex btw
 • Alles van zowel de Google als de Social Media pakketten.
 • Wekelijkse 30 minuten 1-op-1 social media coaching.
 • Gratis website gebouwd in Phoenix websoftware.
 • Online intake systeem. Dus je verspilt geen tijd meer aan DM's die nergens toe leiden. Klanten boeken een intake met jou en daarna plan je de afspraak in.
 • We helpen je bij het online marketing voor alle evenementen zoals flash days, conventies, seminars en andere speciale plannen.
 • Persoonlijke verbinding. Je krijgt een directe lijn met Buck.
 • 10% korting bij onze leverancierspartners.
 • Maandelijks bijgewerkte campagnes afgestemd op de specifieke trends en behoeften van onze campagnes en doelgroep.
 • Duidelijk en specifiek maandelijks overzichtsrapport met het plan voor de volgende maand advertenties.
 • Wij adopteren in jouw naam 1 olifant en planten 40 bomen in het olifanten reservaat. Bij onze partner: Stichting Olifant Adopteren

Klanten aan het woord

Denken altijd mee

Denken altijd mee. Geven super goed advies en we merken er ook echt wat van. Klandizie is goed gestegen en de social media skills zijn meega bij geschaafd.
socialbeards tattooshop marketing

Ivy - Ivy's Ink Ermelo

Twee weken.. 

We waren nog geen twee weken bezig met het pakket en ik had er al 6 nieuwe klanten bij.
socialbeards tattooshop marketing
Pascal Veltman - Inkfluence tattoo
Echt een fijn bedrijf
Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken. Experts in in verschillende vakgebieden die perfect samenwerken. Het fijnste is dat me veel werk uit handen wordt genomen. Als artiest ben ik graag met mn handen bezig maar online wordt ik door klanten gevonden zonder meer werk. 
socialbeards tattooshop marketing
Stuart - Hofman piercing