Google advertenties voor tattoo shops

Weet je niet meer hoe je jouw online marketing moet aanpakken?

Met de gratis Tattoo Marketing Scan ontdek jij hoe je meer klanten haalt uit online marketing.

tattoo marketing scan bij socialbeards

Na de Tattoo Marketing Scan weet jij precies wat er nodig is… 

Je weet precies wat je moet doen om jouw Instagram kanaal nog beter te maken. Om je naamsbekendheid te vergoten en hoe je meer klanten aanspreekt online.

We helpen je met tips en tools welke we baseren op jouw huidige situatie. Dit is dus altijd uniek en op maat voor jou. Je krijgt onze blauwdruk van de ‘7 beste technieken op Instagram’ zodat je de tips meteen praktisch kunt toepassen. 

Wij willen online marketing beschikbaar maken voor ALLE tattoo artiesten en tattoo studio’s. Daarom bieden wij je de Tattoo Marketing Scan gratis aan. We willen hiervoor namelijk in gesprek komen met jou, de artiest of studio eigenaar in het veld! 

Tattoo marketing scan voor tattoo artiesten

Waarom zou je de Tattoo Marketing Scan boeken?

Wanneer je dit niet doet blijf je waar je nu zit. Daar is niks mis mee. Maar waarom zet je niet de eerste stap om een inkijkje te krijgen in hoe je jouw online marketing kunt gebruiken om nóg verder vooruit te komen. Je kunt de tips namelijk prima zelf toepassen. Het is zeker geen hogere wiskunde. 

De online wereld groeit namelijk met de dag en het aantal tattoo studio’s en artiesten die uit zichzelf al mee groeien in deze wereld is enorm geworden. Het is geen kwestie van of je mee moet maar wanneer je dit moet om te blijven bestaan. De gratis Tattoo Marketing Scan helpt je inzicht te krijgen in hoe je dit kunt aanpakken. 

Wat zit er allemaal in de scan?

Als eerste online marketing bureau in de tattoo industrie hebben we sinds 2020 al heel wat ervaring opgedaan. We weten precies wat er werkt om je klanten te prikkelen en deze aan je te binden. Met 100+ gebouwde websites voor tattoo artiesten en shops weten we precies hoe de bezoekersflow moet zijn. 

Tijdens een online video-gesprek van een uurtje praat je met ons over jouw unieke marketing situatie. We bekijken van te voren je Instagram account, je website indien je die hebt en de algehele aanwezigheid op Google/META.

Heb je nog geen website? Dan geven we je alle tips en tools die je nodig hebt om deze simpel op te kunnen zetten. (Precies hoe wij de website opzetten voor onze klanten). 


  • Je ontdekt precies waar de gaten zitten in jouw online marketing;
  • Je ontvangt tips en tools om deze gaten aan te pakken;
  • Je krijgt hulp met je problemen bij META & Google;
  • Je krijgt inzicht in hoe je META & Google het beste kunt inzetten om meer klanten te krijgen;
  • Je krijgt al onze tips over het bouwen van je website voor de optimale bezoekersflow;
  • Je ontvangt een blauwdruk van de ‘7 bewezen technieken op Instagram’ 
  • Alle tips en tools zijn uniek omdat ze gebaseerd zijn op jouw situatie zodat je ze meteen kunt toepassen. 

Wie zijn de Socialbeards

Sander en Buck begonnen SocialBeards in de zomer van 2019. Ze deden dit na te hebben gewerkt voor veel marketingbureaus en verschillende bedrijven. Ze wilden het anders doen en zo ontstond SocialBeards. In 2021 besloten ze zich te richten op de tatoeage-industrie en de beste online marketing voor deze markt te bieden.


Met hun team van 7 experts heeft SocialBeards honderden tattoostudio's, artiesten en branchepartners geholpen een betere online aanwezigheid te krijgen. Ze beheren Google- en social media-advertenties, bouwen websites en beheren social media-kanalen om elke dag meer klanten aan te trekken.

socialbeardsnl little c rotterdam

Jouw unieke Tattoo Marketing Scan boek je gewoon online

Je hoeft niet te wachten op een afspraak bevestiging of een flinke wachttijd. Je kunt gewoon online een datum prikken in de agenda van Buck. Je krijgt dan automatisch een mailtje met de videolink toegestuurd. We werken met Google Meet om het videogesprek te doen. Dus je gegevens zijn altijd veilig en we nemen niks van je op. 


Boek hier jouw gratis Tattoo Marketing Scan! 

tattoo marketing scan met Buck

Onze missie: De tattoo industrie professionaliseren en toegankelijker maken.

Klanten aan het woord

Forever After Tattoo

Super goed geholpen door Sander!

Iets waar ik zelf al 3 jaar niet uitkwam met adverteren op social media heeft hij in een uurtje opgelost voor me!

Social beards is laagdrempelig, geeft goede uitleg, en hebben veel kennis.

Dankjewel voor de hulp!

socialbeards tattooshop marketing
Pernilla -  Forever After Tattoo
InkdSena
I just had a strategy talk with Buck from Socialbeards and I could not recommend it more! It was completely free - Buck invested 1 hour of his time to listen to my particular situation, answering all my questions, giving me outstanding advice and recommending me some steps to take and platforms to reach and tools to learn from. It was amazing - super insightful and productive! I learned a lot and got fired up with a bunch of  new ideas! I really can't thank him enough! Highly recommend it!!
socialbeards tattooshop marketing

Ines Cunha - InkdSena

Zoë Scarlett Ink
Een online (gratis) marketing consult gehad en het was super behulpzaam! Buck weet duidelijk waar hij het over heeft en heeft passie voor wat hij doet. Super dat social beards zich focust op de tattoo sector en ik raad hun marketing advies inwinnen aan elke tattoo shop aan!!
socialbeards tattooshop marketing
Zoë - Zoe Scarlett Ink

Studio's waar wij mee samenwerken