SocialBeardsNL Buck en Sander

Over SocialBeardsNL

To serve and connect!

Waarom wij doen wat we doen?

Wij willen jou de vrijheid geven te doen wat je het liefste doet.

6 jaar lang stonden wij in de frontlinies van de online marketing van verschillende bedrijven. In 2019 besloten wij voor onszelf te beginnen en ons te richten op ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van online marketing. 

Sinds die tijd hebben wij ondernemers mogen helpen met het opzetten van social media plannen, marketingstrategieën en innoverende ideeën om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. 

Wij houden van creatieve ondernemers en hebben een ‘klik’ met de tattoo wereld. We houden van de artwork, creatieve processen en gave kunsten die we voorbij zien komen online en in de tattoo shops.

Wij willen dat jij kunt doen wat je het liefste doet... Je bezighouden met het maken van die gave artwork en het verfraaien van Neerlands lichamen. 

Het verbeteren van de online ervaring van jouw klanten staat bij ons centraal. Daarmee bereiken we structuur, overzichtelijkheid en een stabiele cashflow voor jouw tattoo shop.

We helpen je met de social media profielen en zorgen dat dit technisch allemaal klopt voor het algoritme. De structuur van jouw online marketing wordt zo ingericht dat alles samenkomt op een plek waar iedereen in jouw shop bij kan. Boekingen voor een intake lopen automatisch en je klant wordt met een “one-click” systeem geholpen. 

Dus geen uren besteden aan je DM’s beantwoorden of random telefoontjes tijdens het tatoeëren. Het gros van je klanten komt vanuit de online omgeving rechtstreeks je agenda in.

Benieuwd naar one all-in opties? Klik dan hieronder en we gaan eens vrijblijvend zitten om jouw shop online en geautomatiseerd te krijgen. 

50%
Vul hier je gegevens in.
Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.
Ik wil af en toe waardevolle online marketing en social media tips ontvangen. (we gaan je niet spammen beloofd)
Vrijblijvende strategiesessie
Sander en Buck Little C Rotterdam
Buck little c rotterdam

BUCK

Wie ben ik dan?

Buck de Klerk

Geboren in 1988

Founding Beard - SocialBeardsNL


Hai, ik ben Buck. Geboren in het mooie Nieuwegein en opgegroeid in de omgeving Utrecht stad. Na lang zeiken om mijn eerste tattoo vanaf 16 jarige leeftijd mocht ik op mijn 18e eindelijk zonder ‘toestemming’ van mijn ouders een tattoo laten zetten. Ik koos dan ook de meest standaard skull/ghost tattoo uit die ik kon vinden en vond mezelf heel stoer. 


Al snel merkte ik dat ik door die eerste tattoo sessie geïnfecteerd was geraakt. Ik wilde namelijk nog een tattoo en daarna nog een… Zo ging het eventjes door en gelukkig waren ze steeds beter doordacht en betekenisvoller. 


In 2015 ontmoette ik Sander. Ik vond dat ik al heel wat wist gezien ik er al 7 jaar Landmacht op had zitten. Sander wees mij op de hoeken en gaten van de zaak en ik merkte dat deze man wist waar hij het over had. Het klikte en samen runden wij geruime tijd het social media team van de overheidsorganisatie waar wij toen werkten. Met goed succes. We werden een aantal keer genomineerd voor de ‘Best social awards’ in de categorie overheid. Los daarvan vonden we het gewoon mega gaaf om creatief bezig te zijn. Dus win - win. 


Wat ik voor je doe:

Met SocialBeardsNL bouw ik door op mijn passie voor de achterliggende 'performance marketing'.

"Social media aan de voorkant is leuk maar zonder opvolging in de marketing ben je alleen maar leuke foto’s aan het plaatsen voor je tante en je moeder om naar te kijken." 


Ik zorg er dus voor dat jouw socials en website worden voorzien van no-bullshit e-mailmarketing, salesprocessen en klantflows. Dit alles is te meten en aan te sturen waardoor jij kunt groeien.

Online adverteren wordt zo makkelijker en veel kosten efficiënter. Op die manier regelen we dat jouw socials ook door je klanten worden bekeken en dat die klanten ook boeken bij je tattoo shop.  

SANDER

Wie ben ik dan precies?

Sander van Kal

Geboren in 1990

Founding Beard - SocialBeardsNL


Hallo!!!! Wat tof dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen. 


Mijn naam is Sander van Kal, geboren in 1990 en Ras Rotterdammer eerste klasse.

Vanaf dat ik een jonge baardloze en nog niet kale knaap was hield ik me bezig op creatieve wijzes. Dit begon op mijn 8e levensjaar met mijn eerste keyboard en al snel kwam daar een gitaar en wat zang bij. Ook zelfgeschreven muziek bleef niet achter. 


Toen ik 18 jaar was nam ik mijn eerste tattoo, mijn ouders zeiden letterlijk: “als jij je lichaam wilt mismaken jongen, moet je het zelf maar weten”. HAHA. Zo zie ik het dus totaal niet. Ik begon met een tattoo op mijn borst van pianotoetsen met muzieknoten. De toon was letterlijk gezet. Tegenwoordig zit ik aardig in de inkt en still inking:)


Vanaf 2015 begon ik binnen de politie met mijn compagnon Buck het social media proces vorm te geven bij de overheid. Dit leverde ons echt hele leuke successen op.  De baas merkte al snel op dat wij innovatievelingen extra ruimte moesten krijgen en zo geschiedde.


In 2019 kwam Buck naar me toe nadat onze relaties naar de *^%&$ waren gegaan. Hij zei: “wat dacht je ervan, zullen we een eigen bedrijf starten?” Ik zei meteen ja en daar ontstond SocialBeards. We gingen aan de slag samen met het helpen van ondernemers op social media. Hierdoor kwam ik in aanraking met fotografie.


Ik besloot tussendoor nog even een paar maanden in Azië te gaan backpacken. Oh daar heb je er weer één hoor ik je denken, ja dat klopt. Er is een reden voor dat heel veel mensen dit doen;) Ik nam mijn recent aangeschafte camera mee en huppakee daar ging ik dan.

Bij terugkomst heb ik een aantal jaren met veel plezier gefotografeerd voor verschillende bedrijven. 

Naast fotografie bleek organisatie, proces optimalisatie en het aansturen van het team binnen SocialBeards mij ook veel energie te geven!

Vandaag de dag houd ik mij bezig met het overzien en optimaliseren van onze social media advertenties, de social media coaching en de Google ads. Dit doe ik allemaal samen met ons team, dat is waar de kracht van SocialBeards zit. 

Iedereen in zijn of haar kracht.

Wat ik voor je doe:

Met SocialBeardsNL bouw ik door op mijn passie voor ondernemen en maak ik voor de tattoo shop een overzicht van wat ze maandelijks voor resultaten hebben behaald met de marketing en ik fungeer als een controlepost, zodat de klant altijd de hoogste kwaliteit krijgt.

Buck zorgt ervoor dat de infrastructuur als een huis staat en ik zorg ervoor dat er mensen komen naar deze infrastructuur. Door onze advertenties, creatieve minds en netwerk gaan we voor ieder bedrijf in de tattoo branche groei realiseren. Het enige wat je hoeft te doen is met ons samenwerken:) Hoe makkelijk is dat?


Tevreden klanten!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gert - Peter | HelloRisk.nl
Door de input van Sander en Buck heb ik tijdens de masterclass een mooi, scherp beeld gekregen van die doelgroep. Met deze kennis ben ik de volgende masterclass ingegaan. Ik werd hier keihard met mijn neus op de feiten gedrukt tijdens het bouwen van mijn social media strategie. Mijn doelgroep was heel ergens anders te vinden dan waar ik ze zocht.
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Joyce | Groen Baby- en kind fysio
Mijn eerste masterclass was de Social Media Strategie en daarna deed ik de Marketing Funnel masterclass. Als startende ondernemer moet je aan zo ontzettend veel denken. Je weet dat socials en online marketing belangrijk zijn. Maar ik had gewoon geen tijd (en zin😜) om ALLES wéér zelf uit te gaan zoeken. 
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wesley | Pilystel.nl
De heren van SocialBeards denken met je. De kwaliteit die ze leveren is geweldig. Ze zijn Creatief, professioneel en enthousiast! Het contact is warm en laagdrempelig.
Een bedrijf dat daadwerkelijk waarde toevoegt aan ons bedrijf! Ze weten onze missie goed te verwoorden!
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tattoo shop Memories
Alles wat we zochten qua kennis en hulp! Fantastisch!
tattoo shop memories logo
Ms. Nameless
Add Your Stars
Meer klanten naar je tattooshop door social media

Wil jij onze all-in methode leren kennen? 

Klik dan hier onder!
50%
Vul hieronder je gegevens in.
Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.
Ik wil graag af en toe waardevolle tips ontvangen over online marketing en social media (We beloven je niet te gaan spammen)
Ik wil een vrijblijvend gesprek.