SocialBeardsNL Buck en Sander

Over SocialBeardsNL

To serve and connect!

Waarom wij doen wat we doen:

Na 6 jaar in de speerpunt van verschillende social media teams van de Nationale Politie te hebben gewerkt zijn wij in 2019 voor onszelf begonnen. Echt een ontzettend goed besluit. We hebben inmiddels zo ontzettend veel ondernemers mogen helpen met hun online marketing. Eerst deden wij dit freelance bij ondernemers.

Dit was heel gaaf en leerzaam maar we wilden meer ondernemers helpen. Daarom besloten wij online trainingen te gaan geven. Zodat IEDERE ondernemer van onze diensten, ervaring en kennis gebruik kan maken om zelf de online marketing op te zetten. ๐Ÿš€


Toen we begonnen hadden we al ondernemers in onze omgeving die met ons wilden werken. We gingen van start en het werk was bijna niet meer bij te houden.  Dit klinkt als rozengeur en maneschijn toch? Maar ons eerste jaar was meer een hobby dan een business. We kregen maar moeizaam nieuwe klanten, moesten onze doelgroep nog helemaal schetsen en we wisten even niet meer waar we goed aan deden qua online marketing.

Na veel experimenteren en uitproberen met verschillende recepten vonden we de 'sweet spot'. Deze strategie hebben wij weten te bottelen in doelgerichte online trainingen.  ๐Ÿ†


Met deze trainingen kun jij zelf je eigen online marketing opzetten. Je hebt zelf in de hand hoe jouw online marketing traject loopt en je houdt geld in je zak. Want een online marketing agency is duur!  Wij rekenden al gauw rond de 1300 euro ex btw. per maand om de volledige online marketing te doen. Dit was voor veel ondernemers niet betaalbaar merkten wij. En dat voelde niet goed. 

Dus wij besloten dat we meer ondernemers willen helpen hun eigen online marketing te doen. Er is niks lekkerders dan geld in je zak houden en tegelijkertijd geld te verdienen aan hetgeen waarvoor je geld in je zak houdt! Volg je hem nog? ๐Ÿ˜ We willen jou dus helpen meer omzet te generen uit jouw online marketing. Dus meer omzet uit je socials, meer omzet uit je nieuwsbrief en meer omzet uit je website! 


Onze kernwaarden liggen namelijk ergens anders dan bij geld verdienen alleen. Wij willen zoveel mogelijk ondernemers helpen geld te verdienen๐Ÿ˜œ. Door loyaal aan je te zijn, klantgericht samen te werken, betrouwbare producten en diensten te verlenen en innoverend op te treden helpen wij jou je eigen online marketing op te zetten. Jij hebt namelijk voor altijd toegang tot onze trainingen wanneer je er eentje afneemt. Ook als deze wordt ge-update of bijgewerkt! 

The Team

Buck de Klerk Online Marketeer en coach

Buck | Online Marketing coach

Samen met Sander trotse eigenaar van SocialBeardsNL.

Ik help je graag met al je online marketing vragen. Hoe zet jij een winstgevende marketingstrategie in? Daar gaan wij samen over sparren! 

Sander van Kal Fotograaf en grafisch vormgever

Sander | Fotograaf en grafisch designer

Net als Buck trotse eigenaar van SocialBeardsNL.

Gave bedrijfsfoto's nodig? Of content om jouw marketing een boost te geven? Dan gaan wij elkaar tegenkomen. We stoppen niet tot jij tevreden bent! 

Dannique webdesigner

Dannique | Webdesigner


Als partner kwam ik met mijn bedrijf YouniekLink bij SocialBeardsNL terecht.

Nieuwe website nodig of gewoon een mooie update aan je bestaande website?  Daar gaan wij uitkomen samen!

Tevreden klanten!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gert - Peter | HelloRisk.nl
Door de input van Sander en Buck heb ik tijdens de masterclass een mooi, scherp beeld gekregen van die doelgroep. Met deze kennis ben ik de volgende masterclass ingegaan. Ik werd hier keihard met mijn neus op de feiten gedrukt tijdens het bouwen van mijn social media strategie. Mijn doelgroep was heel ergens anders te vinden dan waar ik ze zocht.
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Joyce | Groen Baby- en kind fysio
Mijn eerste masterclass was de Social Media Strategie en daarna deed ik de Marketing Funnel masterclass. Als startende ondernemer moet je aan zo ontzettend veel denken. Je weet dat socials en online marketing belangrijk zijn. Maar ik had gewoon geen tijd (en zin๐Ÿ˜œ) om ALLES wéér zelf uit te gaan zoeken. 
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wesley | Pilystel.nl
De heren van SocialBeards denken met je. De kwaliteit die ze leveren is geweldig. Ze zijn Creatief, professioneel en enthousiast! Het contact is warm en laagdrempelig.
Een bedrijf dat daadwerkelijk waarde toevoegt aan ons bedrijf! Ze weten onze missie goed te verwoorden!
testimonial winstgevende social media opzetten
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down