socialbeardsnl little c rotterdam

Adverteren op Google met je tattoo shop?

vrijblijvend onze all-in opties leren kennen?


adverteren op google voor tattoo shops

"Where do you go to hide a body? The second page of Google" Sta je op de 2e pagina van Google dan ziet niemand je meer.

Wij zorgen dat je bovenaan komt met advertenties en dat jij de eerste tattoo shop bent die mensen zien. 

adverteren op google voor tattoo shops

Autoriteit en vindbaarheid.

Wanneer mensen je goed kunnen vinden op Google straal je autoriteit uit. Want jij bent blijkbaar goed bezig met je bedrijf.


Dit is waar mensen je dan mee gaan associëren en het geeft ze een vertrouwd gevoel. 
Google adverteren optimaliseren

Door het optimaliseren van je advertentie campagnes zorgen wij ervoor dat je hoog blijft scoren. 

Daarnaast reduceren we zo de kosten voor de klikken op je links en worden advertentie budgetten steeds efficiënter ingezet en kost het je minder geld.

Sander en Buck Little C Rotterdam

Sinds 2015 zijn wij al bezig met online marketing, fotografie en creatieve processen verzinnen. Dit is waar we goed in zijn en dit is waar we ons team omheen hebben gebouwd. 

Er zijn zat tattooshops die online marketing goed toepassen écht groeien en gaten in hun agenda in no-time vullen. Ze treden actief naar buiten en gaan de interactie aan met hun publiek. Hierdoor creëren ze een poel van klanten en fans die steeds groter wordt. 

Wij willen deze technieken en onze kennis van online marketing naar jouw tattoo shop brengen. We zien ontiegelijk veel super getalenteerde artiesten zwoegen hun agenda te vullen vanuit hun eigen netwerk, mond op mond reclame of Instagram account. 

Dit kan zoveel makkelijker. Automatisch, gestructureerd en duurzaam. Online marketing voor tattooshops is wat wij ademen! 

Een meetbare en gestructureerde stroom aan klanten. 

Wat als je een voorspelbare cashflow kunt creëeren en iedere maand weer weet dat je vol zit met afspraken? Dan kun je groeien en weet je zeker dat je altijd klanten genoeg hebt. Deze stroom aan klanten komen automatisch binnen en worden netjes ingepland in je agenda. Geen DM's meer beantwoorden op Instagram, geen telefoontjes tussen het tatoeëren door. 

Omdat wij bijhouden waar al je klanten vandaan komen kunnen we dit proces nog beter voor je optimaliseren en stroomlijnen. Zo filteren we de best presterende advertentiecampagnes eruit en zorgen we ervoor dat deze winstgevend voor je worden. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over wat voor budget je tegen je online marketing aan moet gooien. Je weet dat deze campagnes winstgevend draaien. 

Jij bent dominant online aanwezig en daardoor vul jij je agenda in no-time en kun je groeien. Jij bouwt aan je online poel met klanten en fans die terug blijven komen. Je mond tot mond reclame neemt toe want je bereikt veel meer mensen dan met je Instagram account alleen. 

Zit je agenda nu al vol? Perfect, dan is dit het moment om te investeren in de toekomst. Zet die campagnes online en zorg dat die agenda gevuld blijft en je kunt gaan groeien. 

Tell me more
Online adverteren met jouw tattooshop

Onze 'Outlines Sessie'

Wij gaan altijd eerst met je in gesprek over waar voor jou de winst ligt en of wij bij elkaar passen. 


Hebben we de klik en is er voor jou genoeg groei te behalen? Dan gaan we alvast een 'Outlines Sessie' voor je maken. We zorgen dat je weet wat wij voor je gaan doen en zelfs hoe je hier zelf al mee aan de slag kunt gaan mocht je dit willen. Wanneer we dat in het gesprek helder hebben gaan we een offerte voor je opstellen.  Hierin delen we ook onze toekomst ideeën en toepassingen die we in het gesprek hebben besproken. Zo kun je deze nog eens nagaan en heb je alles netjes op papier. 


Google adverteren optimaliseren
We zorgen ervoor dat alles optimaal is ingericht voor jouw specifieke situatie. Zo kunnen we de beste advertenties draaien en meten wat hieruit komt.
  • Eenmalig alles even strak inrichtingen zodat jij hier voor altijd plezier van hebt. 
  • We kunnen goed meten waar het beste resultaat vandaan komt. 
  • We kunnen strakke advertenties draaien en zorgen dat jij de meeste klanten binnenhaalt. 
Google adverteren

Doelgerichte en op jouw markt ingezette advertenties. Daarmee ga je online domineren. 

  • Zoekwoorden onderzoek naar jouw specifieke markt. 
  • Onderzoek naar regionaal adverteren zodat je mensen uit jouw buurt bereikt.
  • Campagnes inrichten volgens de eisen van Google zodat ze beter scoren. 
  • Wij werken als Google partner dus jij krijgt het advertentiebudget van je eerste maand, de tweede maand gratis! 
Google adverteren optimaliseren

Optimaliseren en opschalen. 

 Alles finetunen, zorgen voor betere kosten en meer rendement. Je gaat hier zien dat de kracht van Google advertising echt gaat lopen. 

  • Ons advertising team gaat zorgen dat jouw klik kosten omlaag gaan. Zodat je goedkoper klanten binnenhaalt. 
  • Je campagnes worden hier winstgevend en dat ga je merken aan je omzet. 
  • We krijgen hier de beste statistieken terug waarmee we de volgende optimalisatie kunnen uitvoeren. 
Seo voor je tattooshop

Alsof de Google advertentie taart nog niet lekker genoeg was... Met SEO (Search Engine Optimalisation) ga je gratis bezoekers trekken. Tattoo klanten zijn enorm onderzoekend en daarom werkt Google adverteren voor je tattoo shop zo goed. Met SEO ga je deze bezoekers ook gratis naar je website kunnen halen. 

Door SEO toe te passen kom je hoger in de niet geadverteerde sectie van Google te staan. Hiermee spring je er dus echt uit op het gebied van autoriteit en professionaliteit. SEO werkt een stuk langzamer dan Google adverteren. Daarom is dit een perfecte optie om tegelijk met je advertentie strategie te lanceren. 

Wij zorgen voor de juiste blogs, webteksten en opbouw van je website zodat deze helemaal SEO proof zijn en jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. 

tattoo shop memories logo

Alles wat we zochten qua kennis en hulp! Fantastisch. 

Tattoo shop MEMORIES - Rijswijk
adverteren op google voor tattoo shops

Met maar 3 blogs stonden wij al bovenaan in de zoekresultaten voor "social media voor tattoo shops" en op de eerste pagina in de zoekresultaten voor "online marketing voor tattoo shops". Hoe zou het voor jou zijn als je op nummer 1 stond als iemand zoekt naar een tattoo artiest? 

Dit betekend dat jij eigenlijk verzekerd bent van het feit dat iemand op je website gaat klikken. Staat hier dan een mooie portfolio in een aantrekkelijke layout, dan zijn ze binnen. Mensen zoeken namelijk op Google naar iets specifieks. Ze voeren letterlijk hun zoekterm in. "realisme tattoo Amsterdam", "oldskool tattoo artiest Groningen", "Black&grey tattoo's omgeving Utrecht". Je kunt het zo gek niet verzinnen of mensen zoeken erop. 

Als ze dan precies jouw shop vinden op hun zoekopdracht en jij bent ook nog eens de baas in black&grey tattoo's... dan heb je er weer een klant bij. Dit kun je regelen met Google adverteren en op lange termijn vastzetten met SEO. Wij regelen dit voor je en zorgen dat de juiste doelgroep precies bij jou terecht komt. 

Klaar om die doelgroep binnen te halen?

Vraag dan hier een vrijblijvende Outlines Sessie aan en we gaan samen kijken waar jouw winst ligt. 
Je ziet hier geen prijzen staan. Dat betekend natuurlijk dat we rete duur zijn!? Nee, niks is minder waar. Dit betekend dat we eerst met je willen praten over wat je NODIG hebt en hoe we dit kunnen gaan oppakken. Zo krijg jij altijd het scherpste aanbod. 

Hoe lang gaat de samenwerking duren? 

We werken in projecten en met abonnementen. De samenwerking duurt dus zo lang als dat jij wilt. Wij staan er wel voor een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Google adverteren en SEO zijn namelijk dingen die in middellange en lange termijn het meeste opleveren. We zijn altijd transparant in wat wij voor je doen en houden je nooit aan het lijntje 🤝

Zit ik ergens aan vast? 

We werken met abonnementen en projecten maar jij zit nooit ergens aan vast. Wij geloven niet in knelcontracten en opzegtermijnen. Waar wij wel in geloven is elkaar eerlijk in de ogen aankijken en vertellen wat je vind.  Daarom raden wij het al onze klanten aan om minimaal 6 maanden aan de slag te gaan met ons. Marketing is geen aan/uitknop en een band opbouwen met je publiek en doelgroep heeft tijd nodig. 

Wat gaan jullie precies doen? 

Dit gaan we helemaal bespreken in de vrijblijvende outlines sessie. Hier krijg je al meer te horen over wat er in onze ogen beter kan aan de social media marketing van jouw shop en hoe je dit al kunt aanpakken. We geven je dus meteen concrete tips maar daarvoor moeten we wel de situatie kennen. Vandaar de outlines sessie.  We kunnen het proces wel globaal voor je uitleggen hier:


Fase 1: Inventarisatie van de huidige situatie. Hier gaan we kijken wat er staat en waar we op door kunnen bouwen. De advertenties worden hier ingezet en het eerste resultaat komt al binnen. 

Fase 2: De leads en conversiewaarden zijn helder. Nu gaan we alles optimaliseren en finetunen tot we het kunnen dupliceren. Je campagnes draaien op volle toeren en we beginnen aan de SEO als je hiervoor hebt gekozen. De klanten komen nu al structureel binnen. 

Fase 3: Evalueren en dupliceren wat werkt. Nu gaan we opschalen en het proces in het kwadraat voortzetten! Zodat jouw agenda vol loopt. Hier zetten wij ook gewoon nog de SEO in. Dit blijven wij voor je optimaliseren en uitbreiden. 

Doen jullie alles met z'n tweeën? 

Wij hebben een super gaaf team van experts bij SocialBeardsNL. Sommige dingen zijn gewoon beter weg te zetten bij de absolute experts. Dit weet jij natuurlijk anders zat je hier niet op de website 😘

In de outlines sessie vertellen wij je precies wat we gaan doen en welke mensen van ons team wij daarbij betrekken. De communicatie gaat altijd via Sander of Buck dus jij hebt altijd maar één contactpersoon. 📨

Wat als ik niet de juiste software heb? 

Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen je de software opties laten zien die je nodig hebt om jouw leadflow strak weg te zetten. Wij weten welke software hierin het meest betrouwbaar is. Na jaren van uitzoeken, vallen en opstaan zijn we daar wel uit!🤪 Daarin hebben wij natuurlijk altijd de adviserende rol, jij maakt de beslissingen.